Jak spotkanie Korony z Legią typują gracze Fortuny?

Już w piątek o godzinie 20:30 w Kielcach, dojdzie do pojedynku Legii Warszawa z Koroną. Drużyna gospodarzy zagra w tym sezonie po raz pierwszy bez swojego dotychczasowego trenera Tomasza Wilmana, który został w ostatnich dniach zwolniony. Czy taki czynnik wpływa na decyzje podjęte przez Klientów Fortuny?

Nasi Klienci śmiało obstawiają zbliżające się spotkanie. Na ten moment gracze Fortuny obstawili przeszło 6 tysięcy zakładów na ten mecz. Co więcej? Klienci nie mają wątpliwości - piątkowy mecz zakończy się wygraną legionistów. Aż 98,5 % graczy obstawiających rozstrzygnięcie meczu, stawia swoje pieniądze na to, że to Legia wróci do Warszawy z trzema punktami! Co więcej?

Ponadto, 100% zakładów, które dotyczą handicapu 1:0, zawartych zostało na zwycięstwo Legii. Także żaden z naszych Klientów nie odważył się postawić na to, że podopieczni Jacka Magiery nie strzelą żadnej bramki.

Poniżej skompletowane zestawienie statystyczne:

Zapraszamy też do zapoznania się z pełną ofertą zakładów na te spotkanie na stronie efortuna.pl.

Legia eSports Cup 2016 - obstawiaj w Fortunie!

Już 5-6 listopada 2016 roku na stadionie Legii Warszawa przy ul. Łazienkowskiej 3 odbędzie się Legia eSports Cup 2016. Będzie to pierwszy w historii polskiego klubu sportowego turniej gier komputerowych, który zainauguruje działalność sekcji sportów elektronicznych Legii Warszawa. W turnieju zmierzą się ze sobą oficjalni reprezentanci e-sportowi czołowych europejskich klubów piłkarskich. Osią główną wydarzenie będzie turniej w grę FIFA 17. Już dziś możesz obstawiać to wydarzenie w Fortunie!