Załóż się o zwycięzcę wyborów PZPN i Złotej Piłki - w Fortunie!

Załóż się o zwycięzcę wyborów PZPN i Złotej Piłki - w Fortunie!

Lionel Messi czy Cristiano Ronaldo? Zbigniew Boniek czy Józef Wojciechowski? Już teraz możesz obstawić w Fortunie zwycięzcę prestiżowego plebiscytu piłkarskiego oraz rezultat nadchodzących wyborów na prezesa Polskiego Związku Piłki Nożnej. Nasi bukmacherzy przygotowali dwie, specjalne oferty.

Bliżej rozstrzygnięcia są piątkowe wybory na szefa Polskiego Związku Piłki Nożnej. Z pozoru niezagrożona reelekcja Zbigniewa Bońka nie jest obecnie tak pewna. Dużo w ostatnich dniach stara się namieszać Józef Wojciechowski, były właściciel Polonii Warszawa, wspierany m.in. przez Cezarego Kucharskiego i Radosława Majdana. Wszystko rozstrzygnie się podczas piątkowego zjazdu delegatów.

Bukmacherzy większe szanse dają Bońkowi. Na stronach efortuna.pl można obstawić liczbę głosów jakie dostanie obecny szef PZPN.

Inna propozycja od naszych bukmacherów to możliwość obstawienia zwycięzcy prestiżowego plebiscytu piłkarskiego "Złota Piłka" organizowanego przez francuski magazyn "France Football".  Ronaldo czy Messi? A może jednak Lewandowski? Kursy zachęcają do zakładania się w Fortunie! Pełna oferta dostępna jest na stronach efortuna.pl.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.