Zakłady specjalne na mecz Polska - Armenia

Polska reprezentacja piłkarska kontynuuje zmagania w kwalifikacjach do Mistrzostw Świata w Rosji w 2018 roku. Po trudnym, emocjonującym spotkaniu z Danią, który podopieczni trenera Adama Nawałki wygrali 3:2, biało-czerwoni zmierzą się na Stadionie Narodowym we wtorkowy wieczór z Armenią. Fortuna przygotowała specjalne zakłady na to spotkanie.

Bukmacherzy Fortuny przygotowali na to spotkanie kilkadziesiąt podgier, które zainteresują wszystkich chętnych do obstawienia tego meczu graczy, a także zakłady specjalne.

Jeśli sądzisz, że Robert Lewandowski strzeli pierwszą bramkę w meczu i wynik całego spotkania wyniesie 5:0, to obstaw to w Fortunie! Postaw na to wydarzenie 100 zł, a wygrasz 2200 zł! Poniżej pełna lista zakładów specjalnych, które dostępne są na stronie efortuna.pl.

Tradycyjnie już przygotowaliśmy dla naszych Klientów zakłady typu "POJEDYNEK"! Lewandowski strzeli więcej bramek niż Thomas Müller? Polacy ustrzelą tego dnia więcej goli niż Niemcy? Te i podobne zakłady można znaleźć na stronach efortuna.pl

Jak typują Klienci Fortuny przed meczem Polska - Armenia?

Po spotkaniu z Danią przychodzi czas na mecz z Armenią. Podopieczni Adama Nawałki, bez kontuzjowanego Arkadiusza Milika, Łukasza Piszczka i Michała Pazdana, staną do kolejnej rywalizacji o ważne trzy punkty. Zarówno Klienci jak i Bukmacherzy Fortuny stwierdzają, że zdecydowanym faworytem wtorkowego spotkania jest drużyna biało-czerwonych. Ormianom nie przypisuje się zbyt wielkich szans na ugranie chociaż punktu w tej rywalizacji. Zapraszamy do bliższego zapoznania się ze statystykami dotyczącymi typowań naszych Klientów.