Zakłady specjalne na mecz Polska - Armenia

Polska reprezentacja piłkarska kontynuuje zmagania w kwalifikacjach do Mistrzostw Świata w Rosji w 2018 roku. Po trudnym, emocjonującym spotkaniu z Danią, który podopieczni trenera Adama Nawałki wygrali 3:2, biało-czerwoni zmierzą się na Stadionie Narodowym we wtorkowy wieczór z Armenią. Fortuna przygotowała specjalne zakłady na to spotkanie.

Bukmacherzy Fortuny przygotowali na to spotkanie kilkadziesiąt podgier, które zainteresują wszystkich chętnych do obstawienia tego meczu graczy, a także zakłady specjalne.

Jeśli sądzisz, że Robert Lewandowski strzeli pierwszą bramkę w meczu i wynik całego spotkania wyniesie 5:0, to obstaw to w Fortunie! Postaw na to wydarzenie 100 zł, a wygrasz 2200 zł! Poniżej pełna lista zakładów specjalnych, które dostępne są na stronie efortuna.pl.

Tradycyjnie już przygotowaliśmy dla naszych Klientów zakłady typu "POJEDYNEK"! Lewandowski strzeli więcej bramek niż Thomas Müller? Polacy ustrzelą tego dnia więcej goli niż Niemcy? Te i podobne zakłady można znaleźć na stronach efortuna.pl