Polska zagra z Danią - jak typują Klienci Fortuny?

Już w najbliższą sobotę odbędzie się mecz między Polską i Danią w ramach eliminacji do Mistrzostw Świata 2018 w Rosji. Jest to mecz, który elektryzuje wszystkich kibiców piłki nożnej w Polsce. Pojedynek ten jest też bardzo często obstawiany przez Klientów Fortuny - aktualnie przyjęliśmy przeszło 16 tysięcy zakładów na to spotkanie. Jak dokładnie typują to spotkanie nasi Klienci?

W której drużynie upatrują faworyta? Kto ich zdaniem ma największe szanse na strzelenie bramki w tym meczu? Zapraszamy do zapoznania się z garścią statystyk dotyczących sobotniego spotkania.
• zakłady na mecz, liczbę bramek, strzelą bramkę:

• Aktualnie przyjęliśmy przeszło 16 tysięcy zakładów na to spotkanie.
• Jak klienci typują dokładny wynik spotkania?
  - na wynik 2:1 mamy 27,7% zakładów
  - na wynik 1:1 mamy 18,3% zakładów
  - na wynik 1:2 mamy 14,5% zakładów
  - na wynik 2:0 mamy 7,3% zakładów
  - na wynik 3:1 mamy 7,2% zakładów
  - na pozostałe wyniki mamy łącznie 25% zakładów
• Zakłady na strzelca bramki: 76% zakładów zawarto na Lewego, 23% na Milika, 1% że bramkę strzeli ktoś inny .

Sprawdź pełną ofertę zakładów na mecz Polska - Dania na stronach efortuna.pl.

Zakłady specjalne na mecz Polska - Armenia

Polska reprezentacja piłkarska kontynuuje zmagania w kwalifikacjach do Mistrzostw Świata w Rosji w 2018 roku. Po trudnym, emocjonującym spotkaniu z Danią, który podopieczni trenera Adama Nawałki wygrali 3:2, biało-czerwoni zmierzą się na Stadionie Narodowym we wtorkowy wieczór z Armenią. Fortuna przygotowała specjalne zakłady na to spotkanie.