Zakłady specjalne na mecz Polska - Dania oraz na pokojową i literacką Nagrodę Nobla

Odpoczynek od ligowych rozgrywek jest jednocześnie wznowieniem zmagań na arenie reprezentacyjnej. Zespół bukmacherów Fortuny przygotował z okazji meczu Polska - Dania wiele zakładów specjalnych oraz "POJEDYNKI". Nie zapomnieliśmy też o pokojowej i literackiej Nagrodzie Nobla, które zostaną przyznane w najbliższych dniach.

Wydarzeniem, które niebawem rozgrzeje serce każdego kibica polskiej reprezentacji piłkarskiej, jest mecz Polska - Dania, który odbędzie się 8 października na Stadionie Narodowym w Warszawie. Z tego tytułu przygotowaliśmy dla swoich Klientów aż 87 zdarzeń czyli tzw. podgier! Liczba ta może jeszcze wzrosnąć. W zakładach Fortuna można obstawić m.in strzelca bramki w nadchodzącym spotkaniu. Czy będzie to Lewandowski, Milik, a może Glik albo Pazdan? Pełna oferta na to spotkanie dostępna jest na stronach efortuna.pl.

Postanowiliśmy też nie odstępować od naszych ostatnich zwyczajów i przygotowaliśmy dla wszystkich Klientów dodatkowe zakłady na ten mecz w sekcji "POJEDYNEK". Kto tym razem ustrzeli więcej bramek dla reprezentacji? Milik czy Lewandowski? Być może najczęściej na liście strzelców widnieć będzie Błaszczykowski? Typować można na stronach efortuna.pl.

Mamy też coś dla tych, którzy nie mogą doczekać się ogłoszenia wyników w kategorii pokojowa i literacka Nagroda Nobla. Greccy wyspiarze, Papież Franciszek czy Angela Merkel? Haruki Murakami, Adonis czy Philip Roth? Pełną ofertę na to wydarzenia znaleźć można na  efortuna.pl

Polska zagra z Danią - jak typują Klienci Fortuny?

Już w najbliższą sobotę odbędzie się mecz między Polską i Danią w ramach eliminacji do Mistrzostw Świata 2018 w Rosji. Jest to mecz, który elektryzuje wszystkich kibiców piłki nożnej w Polsce. Pojedynek ten jest też bardzo często obstawiany przez Klientów Fortuny - aktualnie przyjęliśmy przeszło 16 tysięcy zakładów na to spotkanie. Jak dokładnie typują to spotkanie nasi Klienci?