Jak Klienci Fortuny typują spotkanie Sporting - Legia?

W kim upatrują faworyta Klienci Fortuny w spotkaniu Sporting - Legia, które odbędzie się we wtorek o godzinie 20:45 w Lizbonie? Jak prezentują się notowania bukmacherów? Na spotkanie Sportingu z Legią zawierana zostaje największa liczba zakładów w tej kolejce Ligi Mistrzów.

Już we wtorek, o godzinie 20:45 w Lizbonie, Legia Warszawa zagra swój drugi mecz w fazie grupowej Ligi Mistrzów w sezonie 2015/16. Jej rywalem będzie Sporting, z którym legioniści mierzyli się niespełna 5 lat temu w 1/16 Ligi Europy. Klienci Fortuny bardzo chętnie zawierają zakłady na te spotkanie. Niektóre z nich naprawdę należą do ryzykownych. Poniżej przedstawiamy szczegóły.

Na spotkanie Sportingu z Legią zawierana zostaje największa liczba zakładów w tej kolejce Ligi Mistrzów. Legia bije pod tym względem Manchester City, Arsenal, Juventus, i Barcelonę.

Z ciekawych, nietypowych zakładów: jeden z klientów zawarł zakład za 2350 zł na to, że Sporting wygra różnicą 4 lub więcej bramek. Kurs na to wydarzenie 4,2.

Szanse i zakłady:
Szanse wg bukmacherów Fortuny
Sporting: 78%
remis: 15%
Legia: 7%

Wszystkie zakłady zawarte przez klientów Fortuny:
Sporting: 99%
remis: 0,6%
Legia: 0,4%

Zakłady SOLO zawarte przez klientów Fortuny:
Sporting: 76%
remis: 16%