Jak Klienci Fortuny typują spotkanie Sporting - Legia?

W kim upatrują faworyta Klienci Fortuny w spotkaniu Sporting - Legia, które odbędzie się we wtorek o godzinie 20:45 w Lizbonie? Jak prezentują się notowania bukmacherów? Na spotkanie Sportingu z Legią zawierana zostaje największa liczba zakładów w tej kolejce Ligi Mistrzów.

Już we wtorek, o godzinie 20:45 w Lizbonie, Legia Warszawa zagra swój drugi mecz w fazie grupowej Ligi Mistrzów w sezonie 2015/16. Jej rywalem będzie Sporting, z którym legioniści mierzyli się niespełna 5 lat temu w 1/16 Ligi Europy. Klienci Fortuny bardzo chętnie zawierają zakłady na te spotkanie. Niektóre z nich naprawdę należą do ryzykownych. Poniżej przedstawiamy szczegóły.

Na spotkanie Sportingu z Legią zawierana zostaje największa liczba zakładów w tej kolejce Ligi Mistrzów. Legia bije pod tym względem Manchester City, Arsenal, Juventus, i Barcelonę.

Z ciekawych, nietypowych zakładów: jeden z klientów zawarł zakład za 2350 zł na to, że Sporting wygra różnicą 4 lub więcej bramek. Kurs na to wydarzenie 4,2.

Szanse i zakłady:
Szanse wg bukmacherów Fortuny
Sporting: 78%
remis: 15%
Legia: 7%

Wszystkie zakłady zawarte przez klientów Fortuny:
Sporting: 99%
remis: 0,6%
Legia: 0,4%

Zakłady SOLO zawarte przez klientów Fortuny:
Sporting: 76%
remis: 16%
Legia: 8%

Szanse wg bukmacherów Fortuny na under/over 3,5 bramki:
under 3,5: 55%
over 3,5: 42%

Wszystkie zakłady zawarte przez klientów Fortuny na under/over 3,5 bramki:
under 3,5: 2%
over 3,5: 98%

Kto następnym selekcjonerem reprezentacji Anglii? Załóż się o to w Fortunie!

Brytyjski dziennik "The Telegraph" ujawnił nagranie, na którym Sam Allardyce, selekcjoner reprezentacji Anglii, zgadza się za 400 tys. funtów wyjaśnić "biznesmenom" jak obejść zasady dotyczące transferów. Sytuacja wywołała szok wśród środowiska piłkarskiego w Anglii. Spekuluje się kto zastąpi Allardyce'a na stanowisku selekcjonera drużyny "Trzech Lwów". W Fortunie prezentujemy zakłady dotyczące jego potencjalnego następcy!