POJEDYNEK - nowa pozycja w naszej ofercie!

POJEDYNEK - nowa pozycja w naszej ofercie!

Kto strzeli więcej bramek danego dnia - Cristiano Ronaldo czy Leo Messi? Robert Lewandowski czy Arkadiusz Milik? Bayern Monachium czy Borussia Dortmund? Wprowadziliśmy nową pozycję wzbogacającą całą ofertę.

Nowa propozycja dla wszystkich Klientów FORTUNY! Od kilku dni w naszej ofercie pojawiły się nowe zakłady o nazwie POJEDYNEK. Pozwalają one na obstawianie tego, kto danego dnia może strzelić więcej bramek. Czy lepszym wynikiem popisze się Robert Lewandowski czy Arkadiusz Milik? Kto okaże się lepszy w pojedynku bramkowym – Crisitano Ronaldo czy Leo Messi? Takie zakłady są już możliwe w zakładach FORTUNA!

Liczy się bramki zdobyte przez zawodników w ich meczach. Na przykład jeśli Lewandowski strzeli dwie bramki przeciwko Bayerowi Leverkusen, a Milik zdobędzie jedno trafienie przeciwko Juventusowi, oznaczać to będzie, że dany zakład rozstrzygamy na korzyść kapitana reprezentacji Polski.

Zapraszamy do śledzenia naszej oferty na stronach eFortuna.pl
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.