POJEDYNEK - nowa pozycja w naszej ofercie!

Kto strzeli więcej bramek danego dnia - Cristiano Ronaldo czy Leo Messi? Robert Lewandowski czy Arkadiusz Milik? Bayern Monachium czy Borussia Dortmund? Wprowadziliśmy nową pozycję wzbogacającą całą ofertę.

Nowa propozycja dla wszystkich Klientów FORTUNY! Od kilku dni w naszej ofercie pojawiły się nowe zakłady o nazwie POJEDYNEK. Pozwalają one na obstawianie tego, kto danego dnia może strzelić więcej bramek. Czy lepszym wynikiem popisze się Robert Lewandowski czy Arkadiusz Milik? Kto okaże się lepszy w pojedynku bramkowym – Crisitano Ronaldo czy Leo Messi? Takie zakłady są już możliwe w zakładach FORTUNA!

Liczy się bramki zdobyte przez zawodników w ich meczach. Na przykład jeśli Lewandowski strzeli dwie bramki przeciwko Bayerowi Leverkusen, a Milik zdobędzie jedno trafienie przeciwko Juventusowi, oznaczać to będzie, że dany zakład rozstrzygamy na korzyść kapitana reprezentacji Polski.

Zapraszamy do śledzenia naszej oferty na stronach eFortuna.pl

Jaka frekwencja na meczu? Załóż się o to w Fortunie!

Kolejna nowość w ofercie Fortuny. Pracując nieustannie nad jej uatrakcyjnieniem, proponujemy naszym Klientom zakłady dotyczące frekwencji na spotkaniach GKS-u Katowice lub Podbeskidzia Bielsko-Biała.