Aktualne promocje i bonusy dla nowych Klientów

Nieustannie staramy się dopasować naszą ofertę do oczekiwań naszych Klientów.

Pierwszy zakład bez ryzyka

By otrzymać prawo do pierwszego zakładu bez ryzyka, należy założyć konto internetowe na stronie eFortuna.pl, a wówczas pierwszy kupon, jaki zostanie postawiony przez Klienta, będzie Zakładem bez ryzyka. Jeżeli kupon okaże się wygrany, Klient otrzymuje wygraną. Jeżeli przegra, zwracany jest mu wkład za kupon, do 100zł! By w pełni wykorzystać bonus należy postawić pierwszy zakład za 114 zł!

Bonus 100% do 650 złotych od pierwszego wkładu

Dodatkowo można otrzymać bonus do 650zł. Należy wykonać przelew w terminie 10 dni od daty rejestracji iKonta i w ciągu 60 dni zagrać za czterokrotność pierwszej wpłaty. Zaliczane są kupony z minimum 3 spotkaniami i minimalnym kursem całkowitym 1,90. Po spełnieniu powyższych warunków Klient otrzymuje od nas bonus w wysokości swojego pierwszego przelewu, maksymalnie do 650zł.

POJEDYNEK - nowa pozycja w naszej ofercie!

Kto strzeli więcej bramek danego dnia - Cristiano Ronaldo czy Leo Messi? Robert Lewandowski czy Arkadiusz Milik? Bayern Monachium czy Borussia Dortmund? Wprowadziliśmy nową pozycję wzbogacającą całą ofertę.