Fortuna w formie na Mistrzostwa

Najszersza na rynku oferta zakładów, promocje dla graczy, w tym gra bez podatku, relacje wideo bezpośrednio z Rosji – Fortuna jest gotowa na rozpoczęcie najważniejszego wydarzenia sportowego w roku. Działania promocyjne bukmachera obejmą internet, sieć punktów naziemnych oraz prasę i telewizję.

Najprostsze zasady dla wszystkich

Mistrzostwa Świata to moment, gdy wiele osób stawia swoje pierwsze kroki w serwisach bukmacherskich. Nowym graczom Fortuna proponuje teraz jeszcze wyższy bonus – zakład bez ryzyka w wysokości 150 zł. Jeżeli pierwszy kupon nowo zarejestrowanego typera okaże się przegrany bukmacher zwraca stawkę zakładu, maksymalnie do kwoty 150 zł i dodaje standardowy bonus od depozytu w wysokości 400 zł oraz darmową kasę na start – 10 zł. Na tle bonusów na start oferowanych przez konkurencje oferta Fortuny wyróżnia się najprostszym regulaminem, dającym możliwość szybkiego skorzystania z promocji.
Dla nowych i obecnych Klientów Fortuna przygotowała na Mistrzostwa Świata specjalne promocje. Na godzinę przed każdym mundialowym spotkaniem trwać będą Happy Hours. W tym czasie do wszystkich kuponów w ramach oferty prematch będzie można dodać specjalny bonus kursowy w wysokości 1.14, który zniweluje podatek. Jednocześnie Fortuna utrzymuje politykę wysokich kursów, z której jest znana na rynku bukmacherskim.
Do wszystkich, którzy w trakcie mistrzostw chcą sprawdzić się w typowaniu na żywo skierowana jest kolejna promocja Fortuny. W Mistrzowskie Wtorki, czyli 19 i 26 czerwca oraz 3 i 10 lipca kupon live zagrany za co najmniej 20 zł zostanie kolejnego dnia wynagrodzony kwotą 20 zł, do wykorzystania na grę w Fortunie.
Przed meczami Biało-Czerwonych oraz półfinałami i finałem aktywny będzie Spoko Typ. To wyjątkowy zakład bez ryzyka, charakteryzujący się wysokim kursem. W przypadku błędnego wytypowania tego zakładu Fortuna zwróci stawkę (maksymalnie 10 zł). Stawiając Spoko Typ np. na to, że Robert Lewandowski strzeli przynajmniej 2 bramki w meczu z Senegalem nie można przegrać – wygrana albo zwrot.
Z okazji mundialu ulepszone zostały również produkty Fortuny cieszące się do tej pory dużą popularnością wśród graczy. Ekspert+ zyskał wyższy bonus za poprawne wytypowanie na jednym kuponie co najmniej 8 meczów w danej kolejce mistrzostw. Z kolei w Meczu+ poszerzona została liczba podgier, które można typować w ramach jednego spotkania, na jednym kuponie
mundialowe-promocje.jpg

Więcej z gry w telewizji, social mediach i nie tylko

Fortuna została partnerem mundialowego programu emitowanego na żywo, w każdy dzień meczowy na antenie Polsatu Sport. Gośćmi Pauliny Chylewskiej i Jerzego Mielewskiego będą m.in. Andrzej Strejlau, Dariusz Dziekanowski, Tomasz Hajto, Paweł Golański. Niedługo po zakończeniu programu pojawi się on na stronie polsatsport.pl oraz na kanale Youtube Fortuny.
Od pierwszego dnia mistrzostw Fortuna będzie miała swoich specjalnych wysłanników w Rosji, którzy zrelacjonują to wielkie sportowe wydarzenie na kanale Youtube bukmachera: efortunaPL. Do współpracy zaproszono jednych z najbardziej popularnych twórców video zajmujących się tematyką piłkarską. Lachu, Footroll, Footgol, Footbreak i Zwykły kibic pokażą mistrzostwa w nieznanej do tej pory na polskim Youtubie formie.
W pozostałych kanałach social media Fortuny swoimi wrażeniami z mundialu podzieli się Tomasz Włodarczyk, zastępca redaktora naczelnego Przeglądu Sportowego. W aktywnościach w mediach społecznościowych wezmą udział także sponsorowane przez Fortunę drużyny, w tym warszawska Legia i AGO Esports.
Ofertę bukmachera wspierają dodatkowo reklamy prasowe w Przeglądzie Sportowym, Fakcie oraz dodatkach do Gazety Wyborczej i wydawnictw grupy Polska Press. Fortuna będzie również obecna w reklamach na Facebooku, displayach w serwisach sportowych i zewnętrznych mailingach.

Fortuna na Mistrzostwa w PPZ bukmachera

Od 15 maja do ostatniego dnia Mistrzostw Świata na stronie www.mistrzowskafortuna.pl można zgłaszać kupony zawarte w punktach przyjmowania zakładów do mundialowej loterii. Pula nagród wynosi ponad 300 tysięcy złotych. W punktach Fortuny znalazło się również blisko 500 replik oficjalnej piłki mistrzostw, które są jednocześnie nagrodami w czerwcowym etapie Mistrzostw Typerów.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.