Jarosław Niezgoda gościem spotkania B(L)iżej Legii

Chcesz lepiej poznać jednego z najbardziej obiecujących napastników młodego pokolenia? Fortuna zaprasza kibiców Legii Warszawa na spotkanie z Jarosławem Niezgodą. B(L)iżej Legii w poniedziałek, 23 kwietnia o godz. 19:00 restauracji Champions w hotelu Marriott.

Jarosław Niezgoda to zdecydowanie najlepszy strzelec mistrzów Polski w tym sezonie. Snajper Legii zdobył do tej pory 12 bramek w rozgrywkach Ekstraklasy. Część obserwatorów twierdzi, że 23-latek powinien być brany pod uwagę przez Adama Nawałkę przy powołaniach do reprezentacji na zgrupowanie przed Mistrzostwami Świata. Czy legionista czuję się gotowy do gry w Biało-Czerwonych barwach? Jak ocenia szanse Wojskowych na obronę tytułu? Odpowiedź na te i inne pytania z pewnością poznamy podczas poniedziałkowego spotkania.
Fortuna przygotowała również konkursy z nagrodami dla fanów Legii, którzy pojawią się w restauracji Champions. Do wygrania będą m.in. koszulki z kolekcji lifestyle, oficjalna koszulka meczowa z autografem Jarosława Niezgody oraz vouchery do restauracji.
Spotkanie poprowadzi Maciej „Dissblaster” Krawczyk, znany z kanału Footroll.

Fortuna do wygrania w mundialowej loterii.

„FORTUNA na Mistrzostwa”, pod takim hasłem wystartowała loteria promocyjna zakładów bukmacherskich Fortuna, przygotowana specjalnie dla Klientów grających w naziemnych punktach przyjmowania zakładów. W puli nagród znajduje się ponad 300 000 zł.