B(L)iżej Legii z Romeo Jozakiem

Cykl „B(L)iżej Legii” powraca! Kolejną serię wydarzeń z udziałem najważniejszych postaci warszawskiego klubu rozpoczynamy od mocnego uderzenia. Już w najbliższy czwartek, 22 marca o godz. 19:00 restauracji Champions w hotelu Marriott z kibicami spotka się trener Romeo Jozak. Fani mistrzów Polski będą mieli szansę lepiej poznać chorwackiego szkoleniowca i wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Fortunę.

Sezon ligowy wkracza w decydującą fazę. To doskonały moment, by posłuchać, co do powiedzenia na temat aktualnej dyspozycji Wojskowych ma Romeo Jozak. Będzie to pierwsze tego typu spotkanie z trenerem, dlatego z pewnością nie zabraknie również ciekawych historii z czasów, gdy podopiecznymi Chorwata były takie gwiazdy światowego futbolu jak Luka Modrić czy Mateo Kovacić.
Dla kibiców, którzy pojawią się w czwartek w restauracji Champions przygotowano również konkursy, w których do wygrania będą legijne gadżety. W puli nagród znajdują się m.in. koszulka meczowa z autografem trenera, voucher dla dwóch osób na „Quick Lunch” w restauracji Champions i trzy koszulki z kolekcji lifestyle. W dodatkowym losowaniu dla klientów restauracji na szczęśliwca czeka voucher na 200 zł do wykorzystania w restauracji Champions wraz z wyjazdową koszulką meczową z autografem Romeo Jozaka.
Spotkanie poprowadzi najbardziej popularny piłkarski Youtuber – Maciej „Dissblaster” Krawczyk, znany z kanału Footroll.