Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

Published

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Klienci Fortuny grający zakłady typu 1x2 są przekonani, że podopieczni Romeo Jozaka po raz czwarty z rzędu zdobędą trzy punkty. Bukmacherzy są w swoich typowaniach dużo bardziej ostrożni. Według nich Legia ma 40% szans na wygraną. Prawdopodobieństwo, że zwyciężą gospodarze wynosi zdaniem bukmacherów 31%. Czy prowadzący Portowców jedynie w tym meczu trener Rafał Janas pokusi się o sprawienie sensacji?
Legioniści nie strzelają ostatnio zbyt wielu bramek, ale mają w swoim składzie niezwykle skutecznego Jarosława Niezgodę. Zarówno Klienci, jak i bukmacherzy Fortuny wierzą, że gościom i tym razem uda się wykorzystać słabą postawę szczecińskiej defensywy. Pogoń w ostatnich czterech spotkaniach tylko dwukrotnie trafiła do bramki rywala. Mimo to 81% graczy obstawia, że gospodarze przełamią w niedzielę strzelecką niemoc. Zdaniem bukmacherów szanse na gola w wykonaniu Pogoni wynoszą 70%.
Pogoń:Legia - statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

Related Stories
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

ago

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

ago

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Legia-Arka: O podtrzymanie passy

ago

Po dwóch wygranych z rzędu Legia Warszawa wydaje się powoli wracać na właściwe tory. Arka z kolei od dłuższego czasu prezentuje równą formę. Drużyna Leszka Ojrzyńskiego nie przegrała sześciu ostatnich meczów ligowych. Niedzielny mecz na stadionie przy Łazienkowskiej zapowiada się więc niezwykle interesująco. Jak szanse obu drużyn oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Wisła-Legia: Kto powstrzyma Carlitosa?

ago

Spotkania pomiędzy Wisłą Kraków i Legią Warszawa zawsze budzą ogromne zainteresowanie kibiców i ekspertów. W niedzielę na wypełnionym stadionie przy ul. Reymonta Wisła spróbuje utrzymać status drużyny niepokonanej w meczach na własnym boisku. Legia jeśli marzy o drugim wyjazdowym zwycięstwie w sezonie musi przede wszystkim zatrzymać nieobliczalnego Carlitosa. Jak szanse obu zespołów oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.