Legia-Arka: O podtrzymanie passy

Po dwóch wygranych z rzędu Legia Warszawa wydaje się powoli wracać na właściwe tory. Arka z kolei od dłuższego czasu prezentuje równą formę. Drużyna Leszka Ojrzyńskiego nie przegrała sześciu ostatnich meczów ligowych. Niedzielny mecz na stadionie przy Łazienkowskiej zapowiada się więc niezwykle interesująco. Jak szanse obu drużyn oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Chociaż mistrzowie Polski wygrywali swoje poprzednie mecze strzelając zaledwie po jednej bramce, to w meczu z Arką wystąpią w roli faworytów.  Warto pamiętać, że z 15 ostatnich spotkań obu drużyn gracze z Trójmiasta wygrali tylko jedno. Klienci Fortuny są przekonani, że w niedziele górą będzie Legia. Aż 96% graczy obstawia 1 w zakładach typu 1x2. Bukmacherzy również więcej szans na zwycięstwo przyznają gospodarzom, ale według nich prawdopodobieństwo wygranej podopiecznych Romeo Jozaka wynosi 58% przy 25% szans na remis i 17% na triumf gości.
Klienci Fortuny wierzą, że tym razem mecz z udziałem Legii będzie obfitował w gole. Niemal wszyscy gracze typują, że padną co najmniej dwie bramki, a 89% typujących uważa, że oba zespoły strzelą przynajmniej trzy gole.
Legia:Arka - statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Wisła-Legia: Kto powstrzyma Carlitosa?

Spotkania pomiędzy Wisłą Kraków i Legią Warszawa zawsze budzą ogromne zainteresowanie kibiców i ekspertów. W niedzielę na wypełnionym stadionie przy ul. Reymonta Wisła spróbuje utrzymać status drużyny niepokonanej w meczach na własnym boisku. Legia jeśli marzy o drugim wyjazdowym zwycięstwie w sezonie musi przede wszystkim zatrzymać nieobliczalnego Carlitosa. Jak szanse obu zespołów oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?