Wisła-Legia: Kto powstrzyma Carlitosa?

Spotkania pomiędzy Wisłą Kraków i Legią Warszawa zawsze budzą ogromne zainteresowanie kibiców i ekspertów. W niedzielę na wypełnionym stadionie przy ul. Reymonta Wisła spróbuje utrzymać status drużyny niepokonanej w meczach na własnym boisku. Legia jeśli marzy o drugim wyjazdowym zwycięstwie w sezonie musi przede wszystkim zatrzymać nieobliczalnego Carlitosa. Jak szanse obu zespołów oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Zarówno bukmacherzy, jak i Klienci Fortuny uważają, że będzie to niezwykle wyrównany pojedynek. Minimalnym faworytem jest według nich Legia. Warto pamiętać, że oba zespoły wygrały swoje ostatnie mecze i wydają się powoli wracać na właściwe tory po wrześniowym załamaniu formy. Historia ostatnich pojedynków obu drużyn wskazuje na warszawian. Wisła nie zdołała pokonać aktualnych mistrzów Polski w ostatnich 10 spotkaniach ligowych.
Klienci Fortuny są przekonani, że obie drużyny strzelą gola, a w meczu padną co najmniej dwie bramki. Nie ma w tym nic dziwnego, bowiem w świetnej formie znajduje się czołowy snajper Białej Gwiazdy, czyli Carlitos, a skuteczny potrafi być również ostatnio Jarosław Niezgoda z Legii Warszawa. Bukmacherzy są w swoich typach nieco bardziej ostrożni, ale możemy być pewni, że walka o zwycięstwo w tak prestiżowym starciu będzie trwała przez pełne 90 minut.
Wisła-Legia okiem Klientów i bukmacherów Fortuny

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.