Legia-Lechia: Odzyskać wysoką formę

Po emocjach związanych z meczami reprezentacji czas powrócić do ligowej rywalizacji. Legia Warszawa po bolesnej porażce z Lechem Poznań za wszelką cenę będzie chciała poprawić humory swoich kibiców. Czy warszawianie pokonają Lechię prowadzoną przez nowego trenera – Adama Owena? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Mimo ostatnich niepowodzeń legioniści pozostają faworytem meczu z Lechią. Wszystko dlatego, że w ostatnich tygodniach gdańszczanie również nie zachwycali, co zaowocowało zmianą na ławce trenerskiej klubu z wybrzeża. Aż 88% Klientów Fortuny grających zakłady typu 1x2 wierzy, że podopieczni Romeo Jozaka zdobędą tym razem 3 punkty. Bukmacherzy również więcej szans na końcowy triumf przyznają Legii, ale według nich prawdopodobieństwo wygranej gości lub remisu nie jest aż tak niskie, jak w typach graczy.

Siła ofensywna obu drużyn sprawia, że Klienci i bukmacherzy Fortuny spodziewają się spotkania, w którym padną co najmniej 2 bramki. Gracze chętnie obstawiają nawet, że liczba goli wyniesie co najmniej 3. Nie jest to niemożliwe. Wprawdzie w ostatnim pojedynku tych zespołów padł bezbramkowy remis, ale wcześniejsze mecze kończyły się wynikami 1:2 i 3:0 dla Legii.
Statystyki typowań Klientów Fortuny

legialechia3.PNG

Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Arka: O podtrzymanie passy

Po dwóch wygranych z rzędu Legia Warszawa wydaje się powoli wracać na właściwe tory. Arka z kolei od dłuższego czasu prezentuje równą formę. Drużyna Leszka Ojrzyńskiego nie przegrała sześciu ostatnich meczów ligowych. Niedzielny mecz na stadionie przy Łazienkowskiej zapowiada się więc niezwykle interesująco. Jak szanse obu drużyn oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Wisła-Legia: Kto powstrzyma Carlitosa?

Spotkania pomiędzy Wisłą Kraków i Legią Warszawa zawsze budzą ogromne zainteresowanie kibiców i ekspertów. W niedzielę na wypełnionym stadionie przy ul. Reymonta Wisła spróbuje utrzymać status drużyny niepokonanej w meczach na własnym boisku. Legia jeśli marzy o drugim wyjazdowym zwycięstwie w sezonie musi przede wszystkim zatrzymać nieobliczalnego Carlitosa. Jak szanse obu zespołów oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?