Legia-Lechia: Odzyskać wysoką formę

Po emocjach związanych z meczami reprezentacji czas powrócić do ligowej rywalizacji. Legia Warszawa po bolesnej porażce z Lechem Poznań za wszelką cenę będzie chciała poprawić humory swoich kibiców. Czy warszawianie pokonają Lechię prowadzoną przez nowego trenera – Adama Owena? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Mimo ostatnich niepowodzeń legioniści pozostają faworytem meczu z Lechią. Wszystko dlatego, że w ostatnich tygodniach gdańszczanie również nie zachwycali, co zaowocowało zmianą na ławce trenerskiej klubu z wybrzeża. Aż 88% Klientów Fortuny grających zakłady typu 1x2 wierzy, że podopieczni Romeo Jozaka zdobędą tym razem 3 punkty. Bukmacherzy również więcej szans na końcowy triumf przyznają Legii, ale według nich prawdopodobieństwo wygranej gości lub remisu nie jest aż tak niskie, jak w typach graczy.

Siła ofensywna obu drużyn sprawia, że Klienci i bukmacherzy Fortuny spodziewają się spotkania, w którym padną co najmniej 2 bramki. Gracze chętnie obstawiają nawet, że liczba goli wyniesie co najmniej 3. Nie jest to niemożliwe. Wprawdzie w ostatnim pojedynku tych zespołów padł bezbramkowy remis, ale wcześniejsze mecze kończyły się wynikami 1:2 i 3:0 dla Legii.
Statystyki typowań Klientów Fortuny

legialechia3.PNG
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.