Ostatni krok na mundial!

Tylko jeden punkt w meczu z Czarnogórą wystarczy Polakom do awansu na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata. Biało-Czerwoni nie zwykli przegrywać na PGE Narodowym, dlatego nikt nie zakłada innego scenariusza niż pewna wygrana drużyny Adama Nawałki. Jak to spotkanie typują Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Reprezentacja Polski jest wyraźnym faworytem niedzielnego pojedynku. Aż 90% Klientów Fortuny grających zakłady typu 1x2 stawia na naszą kadrę. Według bukmacherów szansa na niespodziankę w postaci wygranej Czarnogóry wynosi 12%, a prawdopodobieństwo korzystnego dla Biało-Czerwonych remisu to 20%.

Doskonała forma strzelecka Roberta Lewandowskiego znajduje odzwierciedlenie w typach Klientów i bukmacherów dotyczących tego, czy Polacy zdobędą gola w meczu z Czarnogórą (odpowiednio 100% według Klientów i 88% zdaniem bukmacherów). Szanse zespołu Ljubisy Tumbakovicia na pokonanie Wojciecha Szczęsnego bukmacherzy ocenili na 55%. Warto pamiętać, że nasi rywale wystąpią bez swojego najlepszego napastnika Stevana Jovetica.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki.
Polska-Czarnogóra: Statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

pol-czarn2.PNG

Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Arka: O podtrzymanie passy

Po dwóch wygranych z rzędu Legia Warszawa wydaje się powoli wracać na właściwe tory. Arka z kolei od dłuższego czasu prezentuje równą formę. Drużyna Leszka Ojrzyńskiego nie przegrała sześciu ostatnich meczów ligowych. Niedzielny mecz na stadionie przy Łazienkowskiej zapowiada się więc niezwykle interesująco. Jak szanse obu drużyn oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Legia-Lechia: Odzyskać wysoką formę

Po emocjach związanych z meczami reprezentacji czas powrócić do ligowej rywalizacji. Legia Warszawa po bolesnej porażce z Lechem Poznań za wszelką cenę będzie chciała poprawić humory swoich kibiców. Czy warszawianie pokonają Lechię prowadzoną przez nowego trenera – Adama Owena? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?