Ostatni krok na mundial!

Tylko jeden punkt w meczu z Czarnogórą wystarczy Polakom do awansu na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata. Biało-Czerwoni nie zwykli przegrywać na PGE Narodowym, dlatego nikt nie zakłada innego scenariusza niż pewna wygrana drużyny Adama Nawałki. Jak to spotkanie typują Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Reprezentacja Polski jest wyraźnym faworytem niedzielnego pojedynku. Aż 90% Klientów Fortuny grających zakłady typu 1x2 stawia na naszą kadrę. Według bukmacherów szansa na niespodziankę w postaci wygranej Czarnogóry wynosi 12%, a prawdopodobieństwo korzystnego dla Biało-Czerwonych remisu to 20%.

Doskonała forma strzelecka Roberta Lewandowskiego znajduje odzwierciedlenie w typach Klientów i bukmacherów dotyczących tego, czy Polacy zdobędą gola w meczu z Czarnogórą (odpowiednio 100% według Klientów i 88% zdaniem bukmacherów). Szanse zespołu Ljubisy Tumbakovicia na pokonanie Wojciecha Szczęsnego bukmacherzy ocenili na 55%. Warto pamiętać, że nasi rywale wystąpią bez swojego najlepszego napastnika Stevana Jovetica.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki.
Polska-Czarnogóra: Statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

pol-czarn2.PNG
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.