Armenia-Polska: Statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

Tylko dwa kroki dzielą Biało-Czerwonych od awansu na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata. Jeżeli gracze Adama Nawałki wygrają na trudnym terenie w Erywaniu, a Czarnogóra zremisuje z Danią nasza kadra będzie mogła świętować już po czwartkowym meczu. Jak oceniają szanse Polaków Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Reprezentacja Polski jest zdecydowanym faworytem meczu z Armenią. Aż 95% Klientów Fortuny stawia na Lewandowskiego i spółkę. Bukmacherzy są nieco bardziej powściągliwi, przyznając naszym 74% szans na zwycięstwo. Według nich prawdopodobieństwo, że na stadionie Vazgena Sargsyana padnie remis wynosi 17%.

Armenia na własnym stadionie potrafi być bardzo niebezpieczną drużyną. Klienci Fortuny są przekonani, że Ormanie wykorzystają słabą formę polskiej defensywy i strzelą przynajmniej jedną bramkę. Zdaniem Bukmacherów szanse na gola gospodarzy wynoszą 50%. Jeżeli sprawdzą się przewidywania Klientów i Bukmacherów Fortuny w czwartkowym spotkaniu obejrzymy przynajmniej dwie bramki.
Statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

armpol4.PNG

Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Arka: O podtrzymanie passy

Po dwóch wygranych z rzędu Legia Warszawa wydaje się powoli wracać na właściwe tory. Arka z kolei od dłuższego czasu prezentuje równą formę. Drużyna Leszka Ojrzyńskiego nie przegrała sześciu ostatnich meczów ligowych. Niedzielny mecz na stadionie przy Łazienkowskiej zapowiada się więc niezwykle interesująco. Jak szanse obu drużyn oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Ostatni krok na mundial!

Tylko jeden punkt w meczu z Czarnogórą wystarczy Polakom do awansu na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata. Biało-Czerwoni nie zwykli przegrywać na PGE Narodowym, dlatego nikt nie zakłada innego scenariusza niż pewna wygrana drużyny Adama Nawałki. Jak to spotkanie typują Klienci i bukmacherzy Fortuny?