Armenia-Polska: Statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

Tylko dwa kroki dzielą Biało-Czerwonych od awansu na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata. Jeżeli gracze Adama Nawałki wygrają na trudnym terenie w Erywaniu, a Czarnogóra zremisuje z Danią nasza kadra będzie mogła świętować już po czwartkowym meczu. Jak oceniają szanse Polaków Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Reprezentacja Polski jest zdecydowanym faworytem meczu z Armenią. Aż 95% Klientów Fortuny stawia na Lewandowskiego i spółkę. Bukmacherzy są nieco bardziej powściągliwi, przyznając naszym 74% szans na zwycięstwo. Według nich prawdopodobieństwo, że na stadionie Vazgena Sargsyana padnie remis wynosi 17%.

Armenia na własnym stadionie potrafi być bardzo niebezpieczną drużyną. Klienci Fortuny są przekonani, że Ormanie wykorzystają słabą formę polskiej defensywy i strzelą przynajmniej jedną bramkę. Zdaniem Bukmacherów szanse na gola gospodarzy wynoszą 50%. Jeżeli sprawdzą się przewidywania Klientów i Bukmacherów Fortuny w czwartkowym spotkaniu obejrzymy przynajmniej dwie bramki.
Statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

armpol4.PNG
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.