Lech - Legia: Czas na ligowy klasyk

Do niedzielnego hitu Lech i Legia przystępują po bolesnych porażkach odniesionych w 10. kolejce. Czy Kasper Hämäläinen znów pogrąży swój były klub i zapewni zwycięstwo mistrzom Polski? Jak oceniają szanse obu drużyn Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Słaba postawa legionistów w ostatnich meczach znajduje odzwierciedlenie w typach Klientów i bukmacherów Fortuny. Według nich to gospodarze są faworytem tego meczu. Na wygraną Lecha stawia 53% grających zakłady typu 1x2, przy zaledwie 16% typujących triumf Legii. Bukmacherzy oceniają szanse warszawian nieznacznie niżej niż gospodarzy: 33% do 36% na korzyść trzeciej drużyny ubiegłego sezonu.

Klienci Fortuny uważają, że w ligowym klasyku oba zespoły trafią do bramki rywala, ale jednocześnie zdecydowana większość graczy obstawia opcję poniżej 3,5 gola. Zdaniem bukmacherów możemy spodziewać się raczej typowego meczu walki. Przyznają oni 51% szans opcji poniżej 2,5 gola w tym spotkaniu.

Więcej informacji w infografice.
Lech - Legia: Statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Arka: O podtrzymanie passy

Po dwóch wygranych z rzędu Legia Warszawa wydaje się powoli wracać na właściwe tory. Arka z kolei od dłuższego czasu prezentuje równą formę. Drużyna Leszka Ojrzyńskiego nie przegrała sześciu ostatnich meczów ligowych. Niedzielny mecz na stadionie przy Łazienkowskiej zapowiada się więc niezwykle interesująco. Jak szanse obu drużyn oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Armenia-Polska: Statystyki typowań Klientów i bukmacherów Fortuny

Tylko dwa kroki dzielą Biało-Czerwonych od awansu na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata. Jeżeli gracze Adama Nawałki wygrają na trudnym terenie w Erywaniu, a Czarnogóra zremisuje z Danią nasza kadra będzie mogła świętować już po czwartkowym meczu. Jak oceniają szanse Polaków Klienci i bukmacherzy Fortuny?