Liga Mistrzów: Środowe hity według Klientów i bukmacherów Fortuny

Środowy wieczór w Lidze Mistrzów zapowiada się niezwykle interesująco. Fani futbolu na najwyższym poziomie z pewnością już zacierają ręce na dwa hity fazy grupowej: PSG - Bayern i Atletico - Chelsea. Czy super trio Neymar-Cavani-Mbappe nie da szans drużynie Roberta Lewandowskiego? Jak poradzi sobie zespół Diego Simeone w starciu z The Blues? Sprawdź, co na ten temat sądzą bukmacherzy i Klienci Fortuny.

Wzmocnione w letnim okienku transferowym PSG jest faworytem meczu z Bayernem zarówno według bukmacherów, jak i Klientów Fortuny. Ci pierwsi oceniają szanse paryżan na zwycięstwo na 49%. Klienci Fortuny są jeszcze bardziej zdecydowani w swoich typach - aż 84% z nich obstawia wygraną Neymara i spółki. Jeśli sprawdzą się przewidywania bukmacherów i Klientów Fortuny na Parc des Princes zobaczymy obfitujące w bramki widowisko.

Czy Atletico Madryt pokona na własnym stadionie mistrzów Anglii? Tak uważają Klienci i bukmacherzy Fortuny. Warto jednak zwrócić uwagę, że wśród graczy biorących udział w zakładach 1x2 różnica pomiędzy typującymi triumf Atletico, a tymi wierzącymi w Chelsea wynosi zaledwie jeden procent. W zakładach solo zdecydowanie więcej osób widzi szansę na zwycięstwo Bawarczyków.

Więcej informacji w poniższych infografikach.
PSG - Bayern Monachium

Atletico Madryt - Chelsea Londyn

Miks ciekawych zakładów w Fortunie – sprawdź i zagraj!

W naszej ofercie pojawiło się sporo nowości, które mogą kusić do obstawienia. Co wydarzy się w 2017 roku? Czy R. Lewandowski przekroczy barierę 50 bramek tym roku? Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą wydarzeń na stronach efortuna.pl
Załóż się o zwycięzcę wyborów PZPN i Złotej Piłki - w Fortunie!

Lionel Messi czy Cristiano Ronaldo? Zbigniew Boniek czy Józef Wojciechowski? Już teraz możesz obstawić w Fortunie zwycięzcę prestiżowego plebiscytu piłkarskiego oraz rezultat nadchodzących wyborów na prezesa Polskiego Związku Piłki Nożnej. Nasi bukmacherzy przygotowali dwie, specjalne oferty.
Typowania Klientów Fortuny przed meczem Real - Legia

Wielki mecz dla legionistów nadchodzi wielkimi krokami. Podopieczni trenera Jacka Magiery we wtorkowy wieczór zmierzą się z zeszłorocznym zdobywcą Ligi Mistrzów - Realem Madryt. Jak typują ten mecz Klienci Fortuny? Jak duże szanse dają warszawskiej drużynie nasi bukmacherzy?
Zakłady specjalne na mecz Polska - Armenia

Polska reprezentacja piłkarska kontynuuje zmagania w kwalifikacjach do Mistrzostw Świata w Rosji w 2018 roku. Po trudnym, emocjonującym spotkaniu z Danią, który podopieczni trenera Adama Nawałki wygrali 3:2, biało-czerwoni zmierzą się na Stadionie Narodowym we wtorkowy wieczór z Armenią. Fortuna przygotowała specjalne zakłady na to spotkanie.

Lech - Legia: Czas na ligowy klasyk

Do niedzielnego hitu Lech i Legia przystępują po bolesnych porażkach odniesionych w 10. kolejce. Czy Kasper Hämäläinen znów pogrąży swój były klub i zapewni zwycięstwo mistrzom Polski? Jak oceniają szanse obu drużyn Klienci i bukmacherzy Fortuny?