Legia - Cracovia: Z nowym trenerem po przełamanie

Po wpadce ze Śląskiem Wrocław mistrzowie Polski koniecznie chcą zdobyć 3 punkty w meczu z Cracovią na własnym stadionie. Czy Romeo Jozak w swoim debiucie poprowadzi legionistów do zwycięstwa nad ekipą Michała Probierza? Jak typują ten szczególny mecz Klienci Fortuny?

Mimo ostatnich niepowodzeń, aż 95% Klientów Fortuny grających zakład 1x2 wierzy w zwycięstwo gospodarzy. Bukmacherzy Fortuny również za faworyta spotkania uważają Legię, której dają 66% szans na wygraną. W zakładach typu Solo więcej graczy, przewiduje jednak małą niespodziankę stawiając na zespół z Krakowa.

Klienci Fortuny typują, że niedzielny pojedynek będzie obfitował w bramki. Na opcję powyżej 2,5 gola stawia 90% z nich. Z kolei w zakładzie handicap 0:1 rozkład procentowy typów prezentuje się następująco:
a) remis - 7% (a więc założenie, że Legia wygra jedną bramką)
b) remis lub Wisła Płock - 5%
c) Legia - 88% (założenie, że Legia wygra przewagą minimum dwóch bramek)

Więcej informacji w infografice.
legia_cracovia.PNG

Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Arka: O podtrzymanie passy

Po dwóch wygranych z rzędu Legia Warszawa wydaje się powoli wracać na właściwe tory. Arka z kolei od dłuższego czasu prezentuje równą formę. Drużyna Leszka Ojrzyńskiego nie przegrała sześciu ostatnich meczów ligowych. Niedzielny mecz na stadionie przy Łazienkowskiej zapowiada się więc niezwykle interesująco. Jak szanse obu drużyn oceniają Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Liga Mistrzów: Środowe hity według Klientów i bukmacherów Fortuny

Środowy wieczór w Lidze Mistrzów zapowiada się niezwykle interesująco. Fani futbolu na najwyższym poziomie z pewnością już zacierają ręce na dwa hity fazy grupowej: PSG - Bayern i Atletico - Chelsea. Czy super trio Neymar-Cavani-Mbappe nie da szans drużynie Roberta Lewandowskiego? Jak poradzi sobie zespół Diego Simeone w starciu z The Blues? Sprawdź, co na ten temat sądzą bukmacherzy i Klienci Fortuny.