Legia - Cracovia: Z nowym trenerem po przełamanie

Po wpadce ze Śląskiem Wrocław mistrzowie Polski koniecznie chcą zdobyć 3 punkty w meczu z Cracovią na własnym stadionie. Czy Romeo Jozak w swoim debiucie poprowadzi legionistów do zwycięstwa nad ekipą Michała Probierza? Jak typują ten szczególny mecz Klienci Fortuny?

Mimo ostatnich niepowodzeń, aż 95% Klientów Fortuny grających zakład 1x2 wierzy w zwycięstwo gospodarzy. Bukmacherzy Fortuny również za faworyta spotkania uważają Legię, której dają 66% szans na wygraną. W zakładach typu Solo więcej graczy, przewiduje jednak małą niespodziankę stawiając na zespół z Krakowa.

Klienci Fortuny typują, że niedzielny pojedynek będzie obfitował w bramki. Na opcję powyżej 2,5 gola stawia 90% z nich. Z kolei w zakładzie handicap 0:1 rozkład procentowy typów prezentuje się następująco:
a) remis - 7% (a więc założenie, że Legia wygra jedną bramką)
b) remis lub Wisła Płock - 5%
c) Legia - 88% (założenie, że Legia wygra przewagą minimum dwóch bramek)

Więcej informacji w infografice.
legia_cracovia.PNG
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.