Liga Mistrzów: Czy Polak w końcu sięgnie po puchar?

Przed nami nowy sezon Ligi Mistrzów. Chociaż w tym roku nie będziemy mogli w tych elitarnych rozgrywkach oglądać spotkań polskiej drużyny, to do rywalizacji o najcenniejsze klubowe trofeum w Europie stanie w sumie 9 Polaków. Jakie szanse na wyjście z grupy oraz na końcowy triumf mają ekipy Roberta Lewandowskiego, Kamila Glika czy Wojciecha Szczęsnego? Sprawdź co na ten temat sądzą bukmacherzy i Klienci Fortuny.

Zespoły z Polakami w składach nie należą do głównych faworytów tegorocznej edycji Ligi Mistrzów. Klienci Fortuny największe szanse spośród „polskich” zespołów dają Juventusowi Turyn. Starą Damę do zwycięstwa typuje 25% graczy. Bukmacherzy Fortuny wyżej oceniają potencjał Bayernu Monachium, przyznając mistrzom Niemiec 20% szans na wygranie Ligi Mistrzów. Pozostałe drużyny naszych reprezentantów zaliczają się do grona pretendentów do końcowego sukcesu.

Zarówno według Klientów, jak i Bukmacherów Fortuny pewniakami do awansu z grupy są oprócz Bayernu i Juventusu, również SSC Napoli, AS Monaco i Borussia Dortmund. Bukmacherzy dają też 30% szans na przejście do fazy pucharowej Romie z Łukaszem Skorupskim w składzie. Grający zupełnie nie wierzą natomiast, że miłe niespodzianki swoim fanom sprawią Anderlecht Bruksela Łukasza Teodorczyka, czy debiutujący w Lidze Mistrzów azerski Qarabağ Ağdam, w którym występuje na co dzień Jakub Rzeźniczak.

Więcej informacji w poniższej infografice.
liga mistrzow.PNG

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Legia - Cracovia: Z nowym trenerem po przełamanie

Po wpadce ze Śląskiem Wrocław mistrzowie Polski koniecznie chcą zdobyć 3 punkty w meczu z Cracovią na własnym stadionie. Czy Romeo Jozak w swoim debiucie poprowadzi legionistów do zwycięstwa nad ekipą Michała Probierza? Jak typują ten szczególny mecz Klienci Fortuny?