Śląsk - Legia: Po 4 wygraną z rzędu

Czas na powrót do ligowej rywalizacji po przerwie na spotkania reprezentacji. Mistrzowie Polski wybierają się do Wrocławia, by w meczu z zajmującym 8. miejsce w tabeli Śląskiem przedłużyć aktualną passę zwycięstw w Lotto Ekstraklasie. Czy w takim spotkaniu faworyt może być tylko jeden? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Klienci Fortuny nie mają wątpliwości - górą w tym meczu będzie Legia. Aż 92% grających zakłady 1x2 typuje zwycięstwo podopiecznych trenera Jacka Magiery. Na sukces gospodarzy oraz na remis stawia po 4% Klientów. Bukmacherzy Fortuny są w swoich przewidywaniach nieco ostrożniejsi. Według nich szanse legionistów na zgarnięcie 3 punktów wynoszą 44%. Prawdopodobieństwo wygranej Śląska i remisu ocenili oni w obu przypadkach na 28%.

Jeśli sprawdzą się przewidywania Klientów Fortuny w sobotni wieczór na stadionie we Wrocławiu nie zobaczymy festiwalu bramek. W podgrze "powyżej/poniżej 3,5 gola" aż 73% decydujących się na ten zakład obstawia opcję poniżej. Bardziej podzielone opinie gracze prezentują typując szanse na to, że obie drużyny strzelą w tym meczu gola. Wierzy w to 54% Klientów Fortuny, a 46% wątpi w taki scenariusz.

Więcej informacji w poniższej infografice.
Śląsk - Legia - statystyki typowań Klientów Fortuny

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.