Śląsk - Legia: Po 4 wygraną z rzędu

Czas na powrót do ligowej rywalizacji po przerwie na spotkania reprezentacji. Mistrzowie Polski wybierają się do Wrocławia, by w meczu z zajmującym 8. miejsce w tabeli Śląskiem przedłużyć aktualną passę zwycięstw w Lotto Ekstraklasie. Czy w takim spotkaniu faworyt może być tylko jeden? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Klienci Fortuny nie mają wątpliwości - górą w tym meczu będzie Legia. Aż 92% grających zakłady 1x2 typuje zwycięstwo podopiecznych trenera Jacka Magiery. Na sukces gospodarzy oraz na remis stawia po 4% Klientów. Bukmacherzy Fortuny są w swoich przewidywaniach nieco ostrożniejsi. Według nich szanse legionistów na zgarnięcie 3 punktów wynoszą 44%. Prawdopodobieństwo wygranej Śląska i remisu ocenili oni w obu przypadkach na 28%.

Jeśli sprawdzą się przewidywania Klientów Fortuny w sobotni wieczór na stadionie we Wrocławiu nie zobaczymy festiwalu bramek. W podgrze "powyżej/poniżej 3,5 gola" aż 73% decydujących się na ten zakład obstawia opcję poniżej. Bardziej podzielone opinie gracze prezentują typując szanse na to, że obie drużyny strzelą w tym meczu gola. Wierzy w to 54% Klientów Fortuny, a 46% wątpi w taki scenariusz.

Więcej informacji w poniższej infografice.
Śląsk - Legia - statystyki typowań Klientów Fortuny

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Liga Mistrzów: Czy Polak w końcu sięgnie po puchar?

Przed nami nowy sezon Ligi Mistrzów. Chociaż w tym roku nie będziemy mogli w tych elitarnych rozgrywkach oglądać spotkań polskiej drużyny, to do rywalizacji o najcenniejsze klubowe trofeum w Europie stanie w sumie 9 Polaków. Jakie szanse na wyjście z grupy oraz na końcowy triumf mają ekipy Roberta Lewandowskiego, Kamila Glika czy Wojciecha Szczęsnego? Sprawdź co na ten temat sądzą bukmacherzy i Klienci Fortuny.