Wisła P. - Legia: Przeprawa przez Wisłę

Wisła P. - Legia: Przeprawa przez Wisłę

Po bezbarwnym występie w czwartkowym meczu z Sheriffem Tiraspol, legioniści jadą do pobliskiego Płocka, by tam zmierzyć się w walce o ligowe punkty z Wisłą. Podrażnieni remisem w europejskich pucharach będą walczyć o poprawę ligowej pozycji w tabeli. Czy Klienci Fortuny wciąż widzą zdecydowanego faworyta spotkania w ekipie mistrza Polski?

Z pewnością mniej szans na zwycięstwo, niż ostatnimi czasy, dają Legii bukmacherzy Fortuny - oceniają je na 49%. Prawdopodobieństwo remisu ich zdaniem to 27%, zgarnięcie 3 punktów przez gospodarzy szacują na 23%. Klienci Fortuny są bardziej zdecydowani, lecz widać delikatne zwątpienie w głównego faworyta do mistrzostwa Polski - 93% wszystkich zakładów 1x2 to typ na zwycięstwo Legii.

Większa wiara w pewne zwycięstwo legionistów obrazuje się w zakładzie handicap 1:0, gdzie rozkład procentowy typów prezentuje się następująco:
a) remis - 0,2% (a więc założenie, że Legia wygra jedną bramką)
b) remis lub Wisła Płock - 23%
c) Legia - 77% (założenie, że Legia wygra przewagą minimum dwóch bramek)

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki:
Wisła P. - Legia: Statystyki typowań Klientów

Legia - Sandecja: Po pierwsze zwycięstwo w lidze

Ostatnia pucharowa porażka 1:3 w meczu, którym przeciwnikiem Legii był w Astanie, to zimny prysznic dla legionistów, którzy nadal celują w awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Krytyka mediów jest coraz większa, a podopieczni Jacka Magiery już w najbliższą sobotę mogą poprawić swój obraz w oczach dziennikarzy i kibiców. Na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3 zmierzą się w 3. kolejce Ekstraklasy z beniaminkiem - Sandecją Nowy Sącz. Jak to spotkanie obstawiają Klienci Fortuny?
Legia - Korona: Po pierwsze punkty w lidze

Po imponującym zwycięstwie przeciwko IFK Mariehamn, legioniści wracają na krajowe boiska, by poprawić pierwsze, słabe wrażenie, jakie zrobili podczas 1. kolejki Ekstraklasy. Wówczas ulegli Górnikowi Zabrze 3:1. Już w sobotę będą mieli okazję poprawić nastroje kibicom, kiedy to ich rywalem będzie Korona Kielce. Jak typują te spotkanie Klienci Fortuny?
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.