Legia - Piast: Wrócić na zwycięską ścieżkę

Legia - Piast: Wrócić na zwycięską ścieżkę

Kolejny trudny tydzień przed zespołem Legii. Po wtorkowym zwycięstwie w Pucharze Polski z Wisłą Puławy, drużyna mistrza Polski zmierzy się w ligowym meczu z Piastem Gliwice. Zespół z ul. Łazienkowskiej 3 pragnie za wszelką cenę wrócić na zwycięską ścieżkę w Ekstraklasie i poprawić pozycję w tabeli. Jak to spotkanie obstawiają Klienci Fortuny?

Bukmacherzy Fortuny zauważają delikatnie słabszą dyspozycję podopiecznych Jacka Magiery, lecz mimo tego widzą ich, jako faworyta na zwycięstwo - dają im 64% szans na wygrana. Klienci Fortuny wydają się grać na przełamanie "Wojskowych" - aż 99,2% wszystkich zakładów rodzaju 1x2 to typ na wygraną Legii.

Po raz kolejny Klienci Fortuny spodziewają się obfitego w bramki spotkania - aż 97% typów zawartych na zakład "powyżej/poniżej 2,5 gola" to wskazanie na przynajmniej 3 bramki w spotkaniu. Podobnie wygląda typ na "obie strzelą?"- aż 89% Klientów decydujących się na tę podgrę widzi szansę na co najmniej jeden strzelony gol po stronie obu drużyn.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki:
Legia - Piast: Statystyki typowań Klientów Fortuny

Legia - Astana: Legia walcząca do końca!

Środa, 2 sierpnia to bardzo ważna data w kalendarzach wszystkich kibiców Legii w tym roku. Ich drużyna rozegra bardzo ważne spotkanie w ramach 3. rundy eliminacji Ligi Mistrzów z FK Astaną. Pierwsze spotkanie zakończyło się porażką legionistów 1:3, ale przed drużyną Jacka Magiery jeszcze 90 minut rewanżowego spotkania na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak widzą szanse zespołu Mistrza Polski w tym meczu Klienci Fortuny?
Legia - Lechia: Do mistrzostwa jeden krok, jeden jedyny krok...

... nic więcej! Nic więcej, tylko jedno zwycięstwo dzieli legionistów od obrony mistrzowskiego tytułu w sezonie 2016/2017. Podopieczni Jacka Magiery mają los w swoich rękach, tylko od ich postawy na boisku w niedzielnym spotkaniu przeciwko Lechii Gdańsk zależy, czy trofeum za mistrzostwo Polski pozostanie na kolejny rok w gablotach stadionu przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak typują te finałowe starcie Klienci Fortuny?

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.