Mimo potknięcia w europejskich pucharach, Klienci Fortuny wciąż widzą zdecydowanego faworyta spotkania w ekipie obecnego Mistrza Polski. W zakładach 1x2 aż 94,1% wszystkich typów to wskazania na wygraną Legii. Wygraną gospodarzy wytypowano w przypadku 3,7% zakładów, remis - 2,2%. Bukmacherzy Fortuny są bardziej stonowani w swoich nastrojach - szanse na zwycięstwo "Wojskowych" oceniają na 55%.

Uwagę zwraca dość wysoki procent zakładów postawionych na opcję "powyżej 3,5 bramki" w meczu - aż 69%. Na typ "poniżej 3,5 bramki" w tym zakładzie stawia 31%. Wygląda na to, że Klienci Fortuny ponownie spodziewają się widowiska pełnego bramek.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki:
Bruk-Bet T. - Legia: Statystyki typowań Klientów

Legia - Astana: Legia walcząca do końca!

Środa, 2 sierpnia to bardzo ważna data w kalendarzach wszystkich kibiców Legii w tym roku. Ich drużyna rozegra bardzo ważne spotkanie w ramach 3. rundy eliminacji Ligi Mistrzów z FK Astaną. Pierwsze spotkanie zakończyło się porażką legionistów 1:3, ale przed drużyną Jacka Magiery jeszcze 90 minut rewanżowego spotkania na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak widzą szanse zespołu Mistrza Polski w tym meczu Klienci Fortuny?
Legia - Sandecja: Po pierwsze zwycięstwo w lidze

Ostatnia pucharowa porażka 1:3 w meczu, którym przeciwnikiem Legii był w Astanie, to zimny prysznic dla legionistów, którzy nadal celują w awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Krytyka mediów jest coraz większa, a podopieczni Jacka Magiery już w najbliższą sobotę mogą poprawić swój obraz w oczach dziennikarzy i kibiców. Na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3 zmierzą się w 3. kolejce Ekstraklasy z beniaminkiem - Sandecją Nowy Sącz. Jak to spotkanie obstawiają Klienci Fortuny?
Legia - Korona: Po pierwsze punkty w lidze

Po imponującym zwycięstwie przeciwko IFK Mariehamn, legioniści wracają na krajowe boiska, by poprawić pierwsze, słabe wrażenie, jakie zrobili podczas 1. kolejki Ekstraklasy. Wówczas ulegli Górnikowi Zabrze 3:1. Już w sobotę będą mieli okazję poprawić nastroje kibicom, kiedy to ich rywalem będzie Korona Kielce. Jak typują te spotkanie Klienci Fortuny?
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.