Legia - Astana: Legia walcząca do końca!

Środa, 2 sierpnia to bardzo ważna data w kalendarzach wszystkich kibiców Legii w tym roku. Ich drużyna rozegra bardzo ważne spotkanie w ramach 3. rundy eliminacji Ligi Mistrzów z FK Astaną. Pierwsze spotkanie zakończyło się porażką legionistów 1:3, ale przed drużyną Jacka Magiery jeszcze 90 minut rewanżowego spotkania na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak widzą szanse zespołu Mistrza Polski w tym meczu Klienci Fortuny?

Faworytem spotkania rewanżowego będzie zdaniem Klientów i bukmacherów Fortuny - zespół Legii. Ci pierwsi, w zakładach 1x2, w 91,8% obstawiają zwycięstwo legionistów w tym meczu. Bukmacherzy naszej firmy są trochę bardziej stonowani, widzą 53% szans na wygraną.

W typowaniach Klientów Fortuny widać pewną tendencję, która wskazuje, że spodziewają się oni wielu bramek w tym spotkaniu. Dla przykładu, w zakładach typu "poniżej/powyżej 2,5 gola", aż 95% typujących zakład scenariusz meczu z przynajmniej trzema bramkami. Także zakłady na "obie drużyny strzelą?" na to wskazują - aż 98% typujących spodziewa się takiego przebiegu spotkania.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki:
Legia - Astana: statystyki typowań Klientów Fortuny

Related Stories
FK Astana - Legia: Czas weryfikacji

Walka o udział w fazie grupowej Ligi Mistrzów w sezonie 2017/18 nabiera rumieńców. W 3. rundzie eliminacji Legia Warszawa zmierzy się w dwumeczu z wymagającym rywalem - FK Astaną. Pierwszy mecz odbędzie się w Kazachstanie, na sztucznej murawie. To wymagający rywal, który jest w samym środku sezonu (w Kazachstanie gra się systemem wiosna-jesień), a przez ostatnie 2 miesiące zespół ten nie przegrał żadnego meczu. Jak na pierwsze spotkanie między FK Astaną a Legią zapatrują się Klienci Fortuny?

Legia - Lechia: Do mistrzostwa jeden krok, jeden jedyny krok...

... nic więcej! Nic więcej, tylko jedno zwycięstwo dzieli legionistów od obrony mistrzowskiego tytułu w sezonie 2016/2017. Podopieczni Jacka Magiery mają los w swoich rękach, tylko od ich postawy na boisku w niedzielnym spotkaniu przeciwko Lechii Gdańsk zależy, czy trofeum za mistrzostwo Polski pozostanie na kolejny rok w gablotach stadionu przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak typują te finałowe starcie Klienci Fortuny?

Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.