FK Astana - Legia: Czas weryfikacji

Walka o udział w fazie grupowej Ligi Mistrzów w sezonie 2017/18 nabiera rumieńców. W 3. rundzie eliminacji Legia Warszawa zmierzy się w dwumeczu z wymagającym rywalem - FK Astaną. Pierwszy mecz odbędzie się w Kazachstanie, na sztucznej murawie. To wymagający rywal, który jest w samym środku sezonu (w Kazachstanie gra się systemem wiosna-jesień), a przez ostatnie 2 miesiące zespół ten nie przegrał żadnego meczu. Jak na pierwsze spotkanie między FK Astaną a Legią zapatrują się Klienci Fortuny?

Już dawno Klienci Fortuny nie byli tak pesymistycznie nastawieni do szans na zwycięstwo Legii jak w przypadku najbliższego, pucharowego spotkania. Spośród wszystkich zakładów 1x2 zawartych przez Klientów, aż 47% z nich to typ na wygraną FK Astana! Na Legię stawia się w przypadku 41% tego typu zakładów, a na remis tylko 12%.

Klienci Fortuny spodziewają się zaciętego spotkania i bramek z obu stron. 91% obstawiających zakład "obie drużyny strzelą gola?" zdecydowało się postawić na opcję "tak". Według bukmacherów Fortuny szanse na to, że obie drużyny zdobędą przynajmniej po jednej bramce w tym meczu wynoszą 49%.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki:
FK Astana - Legia: Czas weryfikacji

Related Stories
Legia - Astana: Legia walcząca do końca!

Środa, 2 sierpnia to bardzo ważna data w kalendarzach wszystkich kibiców Legii w tym roku. Ich drużyna rozegra bardzo ważne spotkanie w ramach 3. rundy eliminacji Ligi Mistrzów z FK Astaną. Pierwsze spotkanie zakończyło się porażką legionistów 1:3, ale przed drużyną Jacka Magiery jeszcze 90 minut rewanżowego spotkania na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak widzą szanse zespołu Mistrza Polski w tym meczu Klienci Fortuny?

Legia - Sandecja: Po pierwsze zwycięstwo w lidze

Ostatnia pucharowa porażka 1:3 w meczu, którym przeciwnikiem Legii był w Astanie, to zimny prysznic dla legionistów, którzy nadal celują w awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Krytyka mediów jest coraz większa, a podopieczni Jacka Magiery już w najbliższą sobotę mogą poprawić swój obraz w oczach dziennikarzy i kibiców. Na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3 zmierzą się w 3. kolejce Ekstraklasy z beniaminkiem - Sandecją Nowy Sącz. Jak to spotkanie obstawiają Klienci Fortuny?
Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.