Polska - Rumunia: Potwierdzić klasę

Nie opadł jeszcze kurz po niezwykle wyrównanej i emocjonującej końcówce w Ekstraklasie, a ponownie, w najbliższą sobotę, piłkarskie emocje sięgną zenitu, kiedy to piłkarska reprezentacja Polski zagra mecz z Rumunią. Będzie to kolejne spotkanie rozgrywane w ramach eliminacji do Mistrzostw Świata, które odbędą się w 2018 roku. Klienci Fortuny bardzo chętnie obstawiają ten mecz - na ten moment zawarto ponad 60 tysięcy zakładów! A jak dokładnie typują?

Bukmacherzy Fortuny widzą faworyta w drużynie Polski. Prawdopodobieństwo zwycięstwa podopiecznych Adama Nawałki ocenione zostało na 61%. Szanse na remis zostały ocenione na 25%, a wygrana gości na 14%. Inaczej wyglądają do tej pory typowania Klientów Fortuny w zakładach typu 1x2. Aż 98,7 % wszystkich zakładów zawartych przez nich na ten mecz to typ na  wygraną Polski! Tylko 0,8% kuponów typu 1x2 postawionych zostało na remis, a jeszcze mniej, bo tylko 0,5% na wygraną Rumunów.

Podobne zdecydowanie Klientów Fortuny widać w zakładzie (liczba bramek - powyżej/poniżej 2,5 gola). Aż 91% zakładów na ten typ to opcja "powyżej", a więc przewiduje się, że w spotkaniu tym padną co najmniej 3 lub więcej bramek. Ponadto, 96% obstawiających zakład "obie strzelą?" jest zdania, że zarówno Rumuni jak i Polacy zdobędą po przynajmniej jednej bramce w sobotni wieczór.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki:
Polska - Rumunia: Statystyki typowań Klientów Fortuny

Related Stories

Wisła P. - Legia: Przeprawa przez Wisłę

Po bezbarwnym występie w czwartkowym meczu z Sheriffem Tiraspol, legioniści jadą do pobliskiego Płocka, by tam zmierzyć się w walce o ligowe punkty z Wisłą. Podrażnieni remisem w europejskich pucharach będą walczyć o poprawę ligowej pozycji w tabeli. Czy Klienci Fortuny wciąż widzą zdecydowanego faworyta spotkania w ekipie mistrza Polski?
Legia - Sheriff: Ostatnia przeszkoda

Po porażce z zespołem Astany i odpadnięciu z walki Ligi Mistrzów, Legia Warszawa zagra w 4. rundzie Ligi Europy. Jej rywalem będzie mistrz Mołdawii, drużyna Sheriffa Tiraspol. Czy legioniści wykonają plan minimum na ten sezon i zakwalifikują się do fazy grupowej tych rozgrywek? Jak typują to spotkanie Klienci Fortuny?

Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.