Legia - Lechia: Do mistrzostwa jeden krok, jeden jedyny krok...

... nic więcej! Nic więcej, tylko jedno zwycięstwo dzieli legionistów od obrony mistrzowskiego tytułu w sezonie 2016/2017. Podopieczni Jacka Magiery mają los w swoich rękach, tylko od ich postawy na boisku w niedzielnym spotkaniu przeciwko Lechii Gdańsk zależy, czy trofeum za mistrzostwo Polski pozostanie na kolejny rok w gablotach stadionu przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak typują te finałowe starcie Klienci Fortuny?

Zdaniem 96,7% typujących to spotkanie Legia przypieczętuje tytuł mistrza Polski w obecnym sezonie poprzez wygraną nad Lechią Gdańsk. Tylko 1,8% zakładów 1x2 to typ na remis, a jeszcze mniej Klientów, bo 1,5% z nich liczy na zwycięstwo gości. Bukmacherzy Fortuny są dużo bardziej sceptyczni. Adekwatnie, ich szanse rozkładają się procentowo: 54% - 25% - 21%.

Obie drużyny strzelą po minimum jednej bramce? Tak uważa 98% Klientów, którzy obstawiają tego typu zakład. Czy granica 2,5 bramki w tym meczu zostanie przekroczona? Szanse bukmacherów Fortuny na to, że padną minimum 3 bramki w tym spotkaniu to 51%, że nie uda się ta sztuka obu zespołom - 49%. Inaczej rozkładają się typy Klientów - aż 71% obstawiających tego typu zakład twierdzi, że w niedziele obejrzymy min. 3 bramki na stadionie przy ul. Łazienkowskiej.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki:
Legia - Lechia: Do mistrzostwa jeden krok, jeden jedyny krok...

Legia - Astana: Legia walcząca do końca!

Środa, 2 sierpnia to bardzo ważna data w kalendarzach wszystkich kibiców Legii w tym roku. Ich drużyna rozegra bardzo ważne spotkanie w ramach 3. rundy eliminacji Ligi Mistrzów z FK Astaną. Pierwsze spotkanie zakończyło się porażką legionistów 1:3, ale przed drużyną Jacka Magiery jeszcze 90 minut rewanżowego spotkania na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak widzą szanse zespołu Mistrza Polski w tym meczu Klienci Fortuny?

Legia - Sandecja: Po pierwsze zwycięstwo w lidze

Ostatnia pucharowa porażka 1:3 w meczu, którym przeciwnikiem Legii był w Astanie, to zimny prysznic dla legionistów, którzy nadal celują w awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Krytyka mediów jest coraz większa, a podopieczni Jacka Magiery już w najbliższą sobotę mogą poprawić swój obraz w oczach dziennikarzy i kibiców. Na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3 zmierzą się w 3. kolejce Ekstraklasy z beniaminkiem - Sandecją Nowy Sącz. Jak to spotkanie obstawiają Klienci Fortuny?

Polska - Rumunia: Potwierdzić klasę

Nie opadł jeszcze kurz po niezwykle wyrównanej i emocjonującej końcówce w Ekstraklasie, a ponownie, w najbliższą sobotę, piłkarskie emocje sięgną zenitu, kiedy to piłkarska reprezentacja Polski zagra mecz z Rumunią. Będzie to kolejne spotkanie rozgrywane w ramach eliminacji do Mistrzostw Świata, które odbędą się w 2018 roku. Klienci Fortuny bardzo chętnie obstawiają ten mecz - na ten moment zawarto ponad 60 tysięcy zakładów! A jak dokładnie typują?