Legia - Termalica: O historyczną, pierwszą wygraną

Aż trudno uwierzyć w to, że Legia Warszawa w dotychczasowych spotkaniach przeciwko Termalice nigdy nie strzelała więcej bramek niż ekipa z Niecieczy. Do tej pory, między tymi dwoma zespołami, odbyły się 4 spotkania - dwa z nich rozstrzygnęły się na korzyść Słoników, a dwa zakończyły się podziałem punktów. Trener Jacek Magiera oraz jego piłkarze w tej fazie sezonu nie mogą pozwolić sobie na utratę punktów. Zapowiadają więc przełamanie tej passy. Czy podobnie myślą Klienci Fortuny?

Zdaniem bukmacherów Fortuny legioniści mają dużo większe szanse na wygraną w tym meczu. Specjaliści naszej firmy dają Legii 70% szans na zwycięstwo, 19% na remis i na 11% oceniają prawdopodobieństwo wygranej przez przyjezdny zespół. Klienci Fortuny? Zdecydowana większość, pośród wszystkich zakładów typu 1x2 na ten mecz, typuje zwycięstwo Legii - aż 99,7%.

Co interesujące - 90% zakładów powyżej/poniżej 2,5 gola to typ na przynajmniej 3 bramki w spotkaniu. Trzech na czterech Klientów typujących zakład "obie strzelą?" stawia na to, że obu ekipom uda się trafić do bramki przeciwnika przynajmniej jeden raz.

Co więcej? Tego można dowiedzieć się z poniższej infografiki, która obrazuje statystyki typowań Klientów Fortuny.
Legia - Termalica: O historyczną, pierwszą wygraną

Wisła P. - Legia: Przeprawa przez Wisłę

Po bezbarwnym występie w czwartkowym meczu z Sheriffem Tiraspol, legioniści jadą do pobliskiego Płocka, by tam zmierzyć się w walce o ligowe punkty z Wisłą. Podrażnieni remisem w europejskich pucharach będą walczyć o poprawę ligowej pozycji w tabeli. Czy Klienci Fortuny wciąż widzą zdecydowanego faworyta spotkania w ekipie mistrza Polski?
Legia - Sheriff: Ostatnia przeszkoda

Po porażce z zespołem Astany i odpadnięciu z walki Ligi Mistrzów, Legia Warszawa zagra w 4. rundzie Ligi Europy. Jej rywalem będzie mistrz Mołdawii, drużyna Sheriffa Tiraspol. Czy legioniści wykonają plan minimum na ten sezon i zakwalifikują się do fazy grupowej tych rozgrywek? Jak typują to spotkanie Klienci Fortuny?

Legia - Lech: Starcie ligowych gigantów

Runda mistrzowska wkracza w decydującą fazę. W środę dojdzie do hitowego meczu między Legią Warszawą a Lechem Poznań. Będzie to jedna z szans, by pokazać ligowej czołówce swoje mistrzowskie aspiracje. Ostatnie mecze między tymi dwiema drużynami należały do bardzo zaciętych, a ich rozstrzygnięcie było niepewne do ostatnich minut. Jak będzie tym razem? Jak to spotkanie typują Klienci Fortuny?