Legia - Pogoń: Wskoczyć na fotel lidera

Legia - Pogoń: Wskoczyć na fotel lidera

Po dawce reprezentacyjnych emocji wracamy do ligowej rzeczywistości, w której trwa emocjonujący finisz rundy zasadniczej. Czwarta drużyna w tabeli Lechia Gdańsk traci do lidera - Jagiellonii Białystok tylko trzy punkty. Punkt do lidera traci Legia Warszawa, która może wyprzedzić drużynę Michała Probierza w tej kolejce. Warunkiem koniecznym jest zwycięstwo Legii w sobotnim meczu z Pogonią Szczecin. Czy tak się stanie? Sprawdźmy co sądzą na ten temat Klienci Fortuny.

Warto wspomnieć, że mecz ten jest bardzo chętnie obstawiany przez graczy Fortuny. Na ten moment mamy ponad 23 tysiące puszczonych kuponów. Jak obstawiają to spotkanie nasi typerzy?

Istnieje wręcz 100% przekonanie, że Legia wygra sobotnie spotkanie. Na Portowców stawiano jedynie w 0,2% przypadkach typowania 1x2 na ten mecz. Zwycięstwo gospodarzy obstawiono praktycznie za każdym razem - 99,5%. Bukmacherzy Fortuny są nieco bardziej stonowani w swoich przewidywaniach i ich zdaniem Legia ma 66% na wygranie tego spotkania. Nie skreślają "Portowców", którym dają 12% szans. Nieco wyżej oceniają prawdopodobieństwo remisu - 22%.

Pewność graczy objawia się także w zakładach typu handicap 0:1, gdzie 98% z nich obstawia mimo tego na pewne, co najmniej dwubramkowe zwycięstwo Legii. Tylko 2% widzi szansę delikatnej, jednobramowej wygranej podopiecznych Jacka Magiery.

Co więcej? Tego można się dowiedzieć z poniższej infografiki:

Typowania Klientów Fortuny przed meczem Legia - Pogoń

Ofertę na ten mecz można sprawdzić na stronach efortuna.pl.
Pogoń - Legia: Uniknąć niespodzianki

Runda finałowa Ekstraklasy ruszyła pełną parą. Za nami pierwsze kluczowe rozstrzygnięcia. W pierwszej, finałowej kolejce, z zespołów czołowej czwórki, punkty zgubiła jedynie Legia. Swoje spotkania wygrały zarówno Lechia, Lech jak i Jagiellonia. Dla podopiecznych Jacka Magiery oznacza to, że na potknięcia nie ma już miejsca. Jeśli piłkarze Legii chcą obronić tytuł mistrzowski sprzed roku, to muszą wkroczyć na ścieżkę zwycięstw. Czy tak się stanie już od wyjazdowego meczu z Pogonią Szczecin? Jak typują ten mecz Klienci Fortuny?

Legia - Astana: Legia walcząca do końca!

Środa, 2 sierpnia to bardzo ważna data w kalendarzach wszystkich kibiców Legii w tym roku. Ich drużyna rozegra bardzo ważne spotkanie w ramach 3. rundy eliminacji Ligi Mistrzów z FK Astaną. Pierwsze spotkanie zakończyło się porażką legionistów 1:3, ale przed drużyną Jacka Magiery jeszcze 90 minut rewanżowego spotkania na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3. Jak widzą szanse zespołu Mistrza Polski w tym meczu Klienci Fortuny?
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.