Zagłębie L. - Legia: Gracze Fortuny wierzą w Mistrza Polski

Ekstraklasa kontynuuje swoje wiosenne zmagania. Do Lubina udają się w piątek piłkarze Legii Warszawa, którzy od 11 lutego br., a więc od spotkania z Arką Gdynia, nie wygrali spotkania. Ich przeciwnikiem będzie zespół Zagłębia, który ze stratą pięciu punktów do Legii zajmuje 6. miejsce w tabeli. Jak typują ten mecz Klienci Fortuny?

Faworytem graczy Fortuny jest zdecydowanie drużyna Legii. Aż 96% zakładów typu 1x2 to wskazanie na zwycięstwo Mistrza Polski. Remis pojawia się na 1,6% tego typu kuponów, a wygraną Miedziowych obstawia 2,4% Klientów. Bukmacherzy Fortuny wydają się być bardziej stonowani i szanse legionistów na zwycięstwo w piątkowym pojedynku wynoszą 43%.

Prawie 90% wszystkich zakładów typu poniżej/powyżej 2,5 gola to typy wskazujące na to, że w meczu Zagłębia Lubin i Legii Warszawa padną 3 lub więcej bramek. Jednakże w przypadku granic 3,5 bramki sytuacja zmienia się diametralnie - 77% wszystkich zakładów tego rodzaju to typy poniżej 4 bramek w meczu.

Więcej interesujących statystyk można wyczytać z poniższej infografiki, a pełną ofertę na ten mecz można znaleźć na stronach bukmachera:
Statystyki typowań Klientów Fortuny przed meczem Zagłebie L. - Legia

Wisła P. - Legia: Przeprawa przez Wisłę

Po bezbarwnym występie w czwartkowym meczu z Sheriffem Tiraspol, legioniści jadą do pobliskiego Płocka, by tam zmierzyć się w walce o ligowe punkty z Wisłą. Podrażnieni remisem w europejskich pucharach będą walczyć o poprawę ligowej pozycji w tabeli. Czy Klienci Fortuny wciąż widzą zdecydowanego faworyta spotkania w ekipie mistrza Polski?
Legia - Sheriff: Ostatnia przeszkoda

Po porażce z zespołem Astany i odpadnięciu z walki Ligi Mistrzów, Legia Warszawa zagra w 4. rundzie Ligi Europy. Jej rywalem będzie mistrz Mołdawii, drużyna Sheriffa Tiraspol. Czy legioniści wykonają plan minimum na ten sezon i zakwalifikują się do fazy grupowej tych rozgrywek? Jak typują to spotkanie Klienci Fortuny?
Legia - Piast: Wrócić na zwycięską ścieżkę

Kolejny trudny tydzień przed zespołem Legii. Po wtorkowym zwycięstwie w Pucharze Polski z Wisłą Puławy, drużyna mistrza Polski zmierzy się w ligowym meczu z Piastem Gliwice. Zespół z ul. Łazienkowskiej 3 pragnie za wszelką cenę wrócić na zwycięską ścieżkę w Ekstraklasie i poprawić pozycję w tabeli. Jak to spotkanie obstawiają Klienci Fortuny?

Legia - Wisła K.: Ligowy klasyk ze wskazaniem na Legię

Najbliższa kolejka będzie kolejną ważną turą rozgrywek, która może zamieszać w aktualnym układzie w tabeli Ekstraklasy. W bardzo dobrej formie wydaje się być Lech Poznań, w walce o tytuł mistrzowski nie odpuszczają Legia i Jagiellonia, na pozycji lidera utrzymuje się Lecha Gdańsk. Legioniści nie będą mieli łatwej przeprawy w ten weekend. Do Warszawy przyjedzie Wisła Kraków, która poszuka swojej szansy, a na dodatek od 7 lat nie wygrała przy ul. Łazienkowskiej. Jak będzie tym razem? Jak obstawiają ten mecz Klienci Fortuny?