Ajax - Legia: Z wiarą w awans

Ajax - Legia: Z wiarą w awans

A wierzyć należy, bo szanse na to,  że piłkarze Legii Warszawa awansują do 1/8 finału Ligi Europy nie są takie małe. Bezbramkowy remis w pierwszym spotkaniu, które odbyło się na stadionie w Warszawie przy ul. Łazienkowskiej 3, napawa optymizmem. Jedna strzelona przez legionistów bramka na wyjeździe może znacząco przybliżyć ich do udziału w następnej rundzie. Jak typują to spotkanie Klienci Fortuny?

Nasi Gracze zdecydowanie liczniej stawiają we wszystkich swoich typach (1x2) na zespół Ajaksu. Aż 97% naszych Klientów stawia na zwycięstwo holenderskiego zespołu. Remis obstawia 0,8% a wygraną Legii jedynie 2,2%. Bukmacherzy Fortuny są bardziej przychylni podopiecznym Jacka Magiery niż osoby typujące w Fortunie. Ich zdaniem istnieje 23-procentowa szansa na remis i 13-procentowa szansa na zwycięstwo legionistów.

Spośród naszych zakładów specjalnych największą popularnością na ten moment cieszą się dwa typy:
1. T.Necid - strzeli bramke i wynik calego spotkania 0:1
2.  w czasie 00:00-04:59 min. meczu - będzie pokazana żółta kartka

Jak typują Klienci Fortuny? Tego można dowiedzieć się także z poniższej infografiki. Ponadto, zapraszamy do zapoznania się z ofertą na to spotkanie na stronie efortuna.pl.
Statystyka typowań Klientów przed meczem Ajax - Legia

Legia - Ajax: Powrót na europejską arenę

Prognozy przewidują w czwartkowy wieczór w Warszawie temperaturę -2 stopnie Celsjusza. Emocje związane z meczem Ligi Europy między Legią a Ajaxem sprawią, że wszystkim fanom piłki nożnej zrobi się zdecydowanie cieplej. Jak będzie wyglądać pierwsze 90 minut starcia między holenderską drużyną a podopiecznymi Jacka Magiery? Jak typują to spotkanie Klienci Fortuny?
Legia - Sheriff: Ostatnia przeszkoda

Po porażce z zespołem Astany i odpadnięciu z walki Ligi Mistrzów, Legia Warszawa zagra w 4. rundzie Ligi Europy. Jej rywalem będzie mistrz Mołdawii, drużyna Sheriffa Tiraspol. Czy legioniści wykonają plan minimum na ten sezon i zakwalifikują się do fazy grupowej tych rozgrywek? Jak typują to spotkanie Klienci Fortuny?

Wisła P. - Legia: Przeprawa przez Wisłę

Po bezbarwnym występie w czwartkowym meczu z Sheriffem Tiraspol, legioniści jadą do pobliskiego Płocka, by tam zmierzyć się w walce o ligowe punkty z Wisłą. Podrażnieni remisem w europejskich pucharach będą walczyć o poprawę ligowej pozycji w tabeli. Czy Klienci Fortuny wciąż widzą zdecydowanego faworyta spotkania w ekipie mistrza Polski?
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.