Arka - Legia: Wraca Ekstraklasa!

Arka - Legia: Wraca Ekstraklasa!

Po zimowej przerwie Ekstraklasa wraca na krajowe boiska. Zostało już tylko 10 spotkań w rundzie zasadniczej zanim nastąpi podział punktów. Sezon wkracza więc powoli w decydującą fazę. Do gry wracają też legioniści, którzy rozpoczną 2017 rok od wyjazdu do Gdyni, gdzie zagrają przeciwko Arce.

Poprzednie spotkanie zostało rozegrane w sierpniu 2016 roku na stadionie Legii, i niespodziewanie gospodarze ulegli wtedy drużynie Arki 1:3. Czy zespół Jacka Magiery weźmie rewanż za tamten mecz? Na to spotkanie zawarto już niemal 7 tysięcy zakładów!

Bukmacherzy Fortuny widzą faworyta w drużynie Legii. Zespołowi aktualnego mistrza Polski daje się 53% szans na zwycięstwo w tym spotkaniu. To pokazuje, że widać pewną niepewność naszych bukmacherów na tym polu, którzy wcale nie wykluczają w tym spotkaniu remisu (26%) lub zwycięstwa Arkowców. Klienci są bardziej zdecydowani - 67,5% z tych którzy typują ten mecz w zakładach 1x2, stawia na wygraną Legii.

Nasi Klienci nie mają wyraźnego przekonania co do liczby bramek, które mogą paść w tym meczu. 47% z nich postawiło swoje pieniądze na to, że w spotkaniu padnie poniżej 2,5 gola. Z drugiej strony, 53% Klientów jest przekonanych, że w sobotnim meczu padną 3 lub więcej bramek.

Jak wygląda to w innego typu zakładach? Zapraszamy do zapoznania się pełną ofertą na to spotkanie oraz z poniższym zestawieniem:

Statystyki typowań Klientów Fortuny przed Arka - Legia

Wisła P. - Legia: Przeprawa przez Wisłę

Po bezbarwnym występie w czwartkowym meczu z Sheriffem Tiraspol, legioniści jadą do pobliskiego Płocka, by tam zmierzyć się w walce o ligowe punkty z Wisłą. Podrażnieni remisem w europejskich pucharach będą walczyć o poprawę ligowej pozycji w tabeli. Czy Klienci Fortuny wciąż widzą zdecydowanego faworyta spotkania w ekipie mistrza Polski?

Legia - Sandecja: Po pierwsze zwycięstwo w lidze

Ostatnia pucharowa porażka 1:3 w meczu, którym przeciwnikiem Legii był w Astanie, to zimny prysznic dla legionistów, którzy nadal celują w awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Krytyka mediów jest coraz większa, a podopieczni Jacka Magiery już w najbliższą sobotę mogą poprawić swój obraz w oczach dziennikarzy i kibiców. Na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3 zmierzą się w 3. kolejce Ekstraklasy z beniaminkiem - Sandecją Nowy Sącz. Jak to spotkanie obstawiają Klienci Fortuny?
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.