Zgarnij czerwoną koszulkę Legii!

Fortuna rusza z nową promocją skierowaną do kibiców Legii, gdzie do wygrania są wyjątkowe, czerwone koszulki aktualnych Mistrzów Polski. To właśnie m.in. w tych strojach legioniści rozgrywali swój mecz Ligi Mistrzów w Lizbonie przeciwko Sportingowi, który był jednocześnie debiutem Jacka Magiery w roli pierwszego szkoleniowca Legii. Dla kibiców przygotowaliśmy łącznie 150 koszulek!

Uczestniczyć w konkursie mogą zarówno gracze online jak i punktów stacjonarnych. Wziąć udział może ten, kto jest uczestnikiem Fortuna Klub Plus i przed rozpoczęciem promocji zdeklarował, że jest Kibicem Legii, a także każdy kto w trakcie trwania promocji przystąpi do programu Fortuna Klub Plus i oznaczy, że jest Kibicem Legii.

Pełny spis zasad i informacji dotyczących konkursu można znaleźć na stronie efortuna.pl.

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Arka - Legia: Wraca Ekstraklasa!

Po zimowej przerwie Ekstraklasa wraca na krajowe boiska. Zostało już tylko 10 spotkań w rundzie zasadniczej zanim nastąpi podział punktów. Sezon wkracza więc powoli w decydującą fazę. Do gry wracają też legioniści, którzy rozpoczną 2017 rok od wyjazdu do Gdyni, gdzie zagrają przeciwko Arce.