Nadchodzi 2017 rok! Interesujące zakłady długoterminowe w Fortunie

Mijający rok należał do bardzo emocjonujących, jeśli weźmiemy pod uwagę wydarzenia sportowe, które miały miejsce na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy. Świetny występ polskiej reprezentacji piłkarskiej na Mistrzostwach Europy we Francji, Drużynowe Mistrzostwo Świata polskich żużlowców, 11 olimpijskich krążków dla Polski podczas Igrzysk Olimpijskich w Rio de Janeiro czy awans Legii Warszawa do fazy grupowej Ligi Mistrzów – można tak wymieniać i wymieniać. Lecz wraz z początkiem nowego roku patrzymy do przodu i zastanawiamy się – co może wydarzyć się w świecie polskiego sportu w 2017 roku?

Przedstawiamy poniżej kilka propozycji  wydarzeń, które mogą mieć miejsce w 2017 roku na arenach sportowych z udziałem Polaków i polskich zespołów i które można obstawić w Fortunie. Widzimy dużą szansę na ponowny udział Legii Warszawa w fazie grupowej Ligi Mistrzów w sezonie 2017/18 (pod warunkiem, że uda się podopiecznym Jacka Magiery obronić mistrzostwo Polski w trwającym sezonie). Proponujemy kurs 3.5 na to wydarzenie.

Legia w fazie grupowej Ligi Mistrzów w sezonie 2017/18? Obstaw w Fortunie!

W bliższej perspektywie – Czy Legia wygra rozgrywki Ligi Europy w trwającym sezonie? Za każde postawione 10 zł na takie wydarzenie można wygrać blisko 900 złotych!  Być może Legii nie uda się wygrać całych rozgrywek, ale ktoś jest zdania, że legioniści wygrają oba mecze przeciwko Ajaxowi? Kurs na takie wydarzenie wynosi 10.00!

Legioniści pokonają dwukrotnie Ajax? Wygrają Ligę Europy? Obstaw w Fortunie!

Odchodząc od piłki nożnej, świetna forma Anity Włodarczyk trwa w najlepsze od paru lat. Polska młociarka nie ma obecnie sobie równych i sama zmuszona jest do wyznaczania sobie coraz wyższych celów. W Fortunie proponujemy zakład na to, że w 2017 roku uda się Anicie Włodarczyk przekroczyć granicę 85 metrów w oficjalnych zawodach.

Obstaw to wydarzenie w Fortunie!

Rok 2017 będzie także kojarzył się Polakom z siatkówką. A to dlatego, że w Polsce zostaną rozegrane Mistrzostwa Europy. Obecni mistrzowie świata, gospodarze imprezy powalczą o wygraną w całym turnieju. Czy pod wodzą nowego trenera, Fernando de Giorgiego, Polacy zdobędą złoty medal?

Obstaw to wydarzenie w Fortunie!

W Nowym Roku życzymy samych wysokich wygranych!

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Zgarnij czerwoną koszulkę Legii!

Fortuna rusza z nową promocją skierowaną do kibiców Legii, gdzie do wygrania są wyjątkowe, czerwone koszulki aktualnych Mistrzów Polski. To właśnie m.in. w tych strojach legioniści rozgrywali swój mecz Ligi Mistrzów w Lizbonie przeciwko Sportingowi, który był jednocześnie debiutem Jacka Magiery w roli pierwszego szkoleniowca Legii. Dla kibiców przygotowaliśmy łącznie 150 koszulek!