Legia - Górnik Ł. : O udane zakończenie stulecia

Niedzielny mecz Legii Warszawa z Górnikiem Łęczna, rozgrywany w ramach 20. kolejki Ekstraklasy, będzie dla legionistów okazją do zakończenia udanego i wyjątkowego 2016 roku - stulecia powstania klubu. Jak typują to spotkanie nasi Klienci?

Mecz cieszy się dużą popularnością – przeszło 13 tysięcy zakładów obstawiono na ten mecz. Podopieczni trenera Jacka Magiery są faworytami niedzielnego meczu – zarówno według bukmacherów Fortuny jak i typujących. Ci drudzy, w zakładach 1X2, stawiają prawie jednomyślnie na Legię (99,7%). Tylko 0,1% wszystkich typów to zakłady na zwycięstwo gości, a 0,2% - na remis.

Co więcej, wielu Klientów decyduje się na obstawienie zwycięstwa Legii z handicapem 0:2 dla Górnika. Ci, którzy zdecydowali się na tego typu zakład, w 99,9% przewidują wygraną legionistów. Tylko 0,1% stawia na remis lub wygraną „Brunatnych”.

A tak rozkładają się najpopularniejsze typy klientów na dokładny wynik meczu:
4:0 - 18,6%
3:0 - 17,4%
3:1 - 16,3%
2:0 - 15,1%
5:0 - 12,8%
inny - 19,8%

Widać więc duże oczekiwania – wygrać w niedzielę powinna Legia. Czy tak faktycznie będzie?
Legia-Łęczna.JPG

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Nadchodzi 2017 rok! Interesujące zakłady długoterminowe w Fortunie

Mijający rok należał do bardzo emocjonujących, jeśli weźmiemy pod uwagę wydarzenia sportowe, które miały miejsce na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy. Świetny występ polskiej reprezentacji piłkarskiej na Mistrzostwach Europy we Francji, Drużynowe Mistrzostwo Świata polskich żużlowców, 11 olimpijskich krążków dla Polski podczas Igrzysk Olimpijskich w Rio de Janeiro czy awans Legii Warszawa do fazy grupowej Ligi Mistrzów – można tak wymieniać i wymieniać. Lecz wraz z początkiem nowego roku patrzymy do przodu i zastanawiamy się – co może wydarzyć się w świecie polskiego sportu w 2017 roku?