Legia - Górnik Ł. : O udane zakończenie stulecia

Legia - Górnik Ł. : O udane zakończenie stulecia

Niedzielny mecz Legii Warszawa z Górnikiem Łęczna, rozgrywany w ramach 20. kolejki Ekstraklasy, będzie dla legionistów okazją do zakończenia udanego i wyjątkowego 2016 roku - stulecia powstania klubu. Jak typują to spotkanie nasi Klienci?

Mecz cieszy się dużą popularnością – przeszło 13 tysięcy zakładów obstawiono na ten mecz. Podopieczni trenera Jacka Magiery są faworytami niedzielnego meczu – zarówno według bukmacherów Fortuny jak i typujących. Ci drudzy, w zakładach 1X2, stawiają prawie jednomyślnie na Legię (99,7%). Tylko 0,1% wszystkich typów to zakłady na zwycięstwo gości, a 0,2% - na remis.

Co więcej, wielu Klientów decyduje się na obstawienie zwycięstwa Legii z handicapem 0:2 dla Górnika. Ci, którzy zdecydowali się na tego typu zakład, w 99,9% przewidują wygraną legionistów. Tylko 0,1% stawia na remis lub wygraną „Brunatnych”.

A tak rozkładają się najpopularniejsze typy klientów na dokładny wynik meczu:
4:0 - 18,6%
3:0 - 17,4%
3:1 - 16,3%
2:0 - 15,1%
5:0 - 12,8%
inny - 19,8%

Widać więc duże oczekiwania – wygrać w niedzielę powinna Legia. Czy tak faktycznie będzie?
Legia-Łęczna.JPG
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.