Miks ciekawych zakładów w Fortunie – sprawdź i zagraj!

W naszej ofercie pojawiło się sporo nowości, które mogą kusić do obstawienia. Co wydarzy się w 2017 roku? Czy R. Lewandowski przekroczy barierę 50 bramek tym roku? Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą wydarzeń na stronach efortuna.pl

Propozycją, która zainteresuje kibiców piłki nożnej w Polsce, może być zakład - Czy Robert Lewandowski strzeli 50 lub więcej goli w 2016 roku? Obecnie ma ich 46 i dwa spotkania do rozegrania w tym roku. Kurs na to, że napastnik reprezentacji Polski osiągnie minimum 50 bramek wynosi 7.00.

Innym interesującym miksem piłkarskim jest sekcja „Co wydarzy się w 2017 roku?”. Nasi bukmacherzy proponują zakłady takie jak:
- Leicester zagra w finale Ligi Mistrzów i spadnie z Premier League
- Finały Ligi Mistrzów i Ligi Europy zostaną rozstrzygnięte w seriach rzutów karnych
- Agnieszka Radwańska wygra przynajmniej jeden turniej Wielkiego Szlema w singlu

I kilka innych - m.in: skoki narciarskie, prezydentura Donalda Trumpa czy zakłady na występ Polaków w 1/8 finału Ligi Mistrzów.

Pełną ofertę można sprawdzić na stronach efortuna.pl.

Liga Mistrzów: Środowe hity według Klientów i bukmacherów Fortuny

Środowy wieczór w Lidze Mistrzów zapowiada się niezwykle interesująco. Fani futbolu na najwyższym poziomie z pewnością już zacierają ręce na dwa hity fazy grupowej: PSG - Bayern i Atletico - Chelsea. Czy super trio Neymar-Cavani-Mbappe nie da szans drużynie Roberta Lewandowskiego? Jak poradzi sobie zespół Diego Simeone w starciu z The Blues? Sprawdź, co na ten temat sądzą bukmacherzy i Klienci Fortuny.
Załóż się o zwycięzcę wyborów PZPN i Złotej Piłki - w Fortunie!

Lionel Messi czy Cristiano Ronaldo? Zbigniew Boniek czy Józef Wojciechowski? Już teraz możesz obstawić w Fortunie zwycięzcę prestiżowego plebiscytu piłkarskiego oraz rezultat nadchodzących wyborów na prezesa Polskiego Związku Piłki Nożnej. Nasi bukmacherzy przygotowali dwie, specjalne oferty.
Typowania Klientów Fortuny przed meczem Real - Legia

Wielki mecz dla legionistów nadchodzi wielkimi krokami. Podopieczni trenera Jacka Magiery we wtorkowy wieczór zmierzą się z zeszłorocznym zdobywcą Ligi Mistrzów - Realem Madryt. Jak typują ten mecz Klienci Fortuny? Jak duże szanse dają warszawskiej drużynie nasi bukmacherzy?
Zakłady specjalne na mecz Polska - Armenia

Polska reprezentacja piłkarska kontynuuje zmagania w kwalifikacjach do Mistrzostw Świata w Rosji w 2018 roku. Po trudnym, emocjonującym spotkaniu z Danią, który podopieczni trenera Adama Nawałki wygrali 3:2, biało-czerwoni zmierzą się na Stadionie Narodowym we wtorkowy wieczór z Armenią. Fortuna przygotowała specjalne zakłady na to spotkanie.

Legia - Górnik Ł. : O udane zakończenie stulecia

Niedzielny mecz Legii Warszawa z Górnikiem Łęczna, rozgrywany w ramach 20. kolejki Ekstraklasy, będzie dla legionistów okazją do zakończenia udanego i wyjątkowego 2016 roku - stulecia powstania klubu. Jak typują to spotkanie nasi Klienci?