Piast - Legia: Starcie wicemistrza z mistrzem

Hitem 19. kolejki Ekstraklasy, obok derbów stolicy Małopolski, będzie z pewnością starcie obecnych drużyn wicemistrza i mistrza Polski, a więc Piasta Gliwice i Legii Warszawa. Goście, podbudowani zwycięstwem ze Sportingiem i awansem do 1/16 Ligi Europy, chcą konsekwentnie odrabiać straty do liderującej w tabeli Lechii Gdańsk. Miejsca na potknięcie, takie jak w spotkaniu z Wisłą Płock, nie ma. Jak typują ten mecz Klienci Fortuny? Mamy już blisko 10000 zakładów postawionych na ten mecz.

Zdaniem bukmacherów Fortuny, to Legia jest faworytem niedzielnego meczu. 55% szans stawiają na zwycięstwo podopiecznych Jacka Magiery. Ich zdaniem prawdopodobieństwo remisu wynosi 26%. Tylko 19% szans na wygraną dają oni Piastunkom. Klienci Fortuny w swoich typowaniach są bardziej zdecydowani. We wszystkich zakładach typu 1x2 aż 98,6% z nich zostało postawionych na zwycięstwo zespołu Legii. Tylko 0,7% typujących przewiduje w tym spotkaniu remis. Taka sama liczba zakładów została postawiona na wygraną gospodarzy.

Zdaniem naszych Klientów to będzie bramkowe widowisko. Statystyka zakładu "obie strzelą?" pokazuje, że 99% z nich stawia na typ "TAK". Tylko 1% uważa, że w tym meczu obie drużyny nie strzelą bramki i jest w stanie postawić na to wydarzenie kupon.

Co więcej? To można wyczytać z poniższego zestawienia. Pełną ofertę na to spotkanie można znaleźć na stronach efortuna.pl.
Jak typują Klienci Fortuny?

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Miks ciekawych zakładów w Fortunie – sprawdź i zagraj!

W naszej ofercie pojawiło się sporo nowości, które mogą kusić do obstawienia. Co wydarzy się w 2017 roku? Czy R. Lewandowski przekroczy barierę 50 bramek tym roku? Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą wydarzeń na stronach efortuna.pl