Piast - Legia: Starcie wicemistrza z mistrzem

Hitem 19. kolejki Ekstraklasy, obok derbów stolicy Małopolski, będzie z pewnością starcie obecnych drużyn wicemistrza i mistrza Polski, a więc Piasta Gliwice i Legii Warszawa. Goście, podbudowani zwycięstwem ze Sportingiem i awansem do 1/16 Ligi Europy, chcą konsekwentnie odrabiać straty do liderującej w tabeli Lechii Gdańsk. Miejsca na potknięcie, takie jak w spotkaniu z Wisłą Płock, nie ma. Jak typują ten mecz Klienci Fortuny? Mamy już blisko 10000 zakładów postawionych na ten mecz.

Zdaniem bukmacherów Fortuny, to Legia jest faworytem niedzielnego meczu. 55% szans stawiają na zwycięstwo podopiecznych Jacka Magiery. Ich zdaniem prawdopodobieństwo remisu wynosi 26%. Tylko 19% szans na wygraną dają oni Piastunkom. Klienci Fortuny w swoich typowaniach są bardziej zdecydowani. We wszystkich zakładach typu 1x2 aż 98,6% z nich zostało postawionych na zwycięstwo zespołu Legii. Tylko 0,7% typujących przewiduje w tym spotkaniu remis. Taka sama liczba zakładów została postawiona na wygraną gospodarzy.

Zdaniem naszych Klientów to będzie bramkowe widowisko. Statystyka zakładu "obie strzelą?" pokazuje, że 99% z nich stawia na typ "TAK". Tylko 1% uważa, że w tym meczu obie drużyny nie strzelą bramki i jest w stanie postawić na to wydarzenie kupon.

Co więcej? To można wyczytać z poniższego zestawienia. Pełną ofertę na to spotkanie można znaleźć na stronach efortuna.pl.
Jak typują Klienci Fortuny?

Miks ciekawych zakładów w Fortunie – sprawdź i zagraj!

W naszej ofercie pojawiło się sporo nowości, które mogą kusić do obstawienia. Co wydarzy się w 2017 roku? Czy R. Lewandowski przekroczy barierę 50 bramek tym roku? Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą wydarzeń na stronach efortuna.pl