Batalia o udział w Lidze Europy – decydujące starcie!

Środowy wieczór może być dla kibiców Legii udanym zwieńczeniem interesującej przygody, jaką jest udział w fazie grupowej Ligi Mistrzów w obecnym sezonie. W 6. kolejce rozgrywek Legia Warszawa podejmie na swoim stadionie zespół Sportingu. Będzie to decydujący mecz w kontekście zajęcia trzeciego miejsca w grupie F, które uprawnia do udziału w 1/16 Ligi Europy, której to mecze rozegrane zostaną na wiosnę przyszłego roku. Jak obstawiają to spotkanie Klienci Fortuny? W której z drużyn widzą faworyta?

Dotychczas zawarto już przeszło 13 tysięcy zakładów na ten mecz. Spośród dokładnych wyników typowanych przez naszych Klientów, najpopularniejszym wynikiem jest rezultat 2:0 dla Legii. Prawie co czwarty stawiający tego typu zakład przewiduje dwubramkowe zwycięstwo podopiecznych Jacka Magiery.

•             Najpopularniejsze dokładne wyniki wg zakładów klientów:
1.            24,3% na 2:0
2.            12,5% na 3:1
3.            12,2% na 3:2
4.            8,6% na 3:0
5.            8,3% na 4:0
6.            6,4% na 2:1
7.            27,7% łącznie na wszystkie pozostałe dokładne wyniki

Spośród wszystkich zakładów zawartych przez Klientów Fortuny, ponad połowa z nich została postawiona na Legię (58,6%). Remis przewiduje tylko 4,8% typujących Klientów. Na wygraną gości z Portugalii stawia 36,6 %.

W przypadku zakładów strzeli/nie strzeli, Klienci Fortuny decydują się jednomyślnie na postawienie na strzelenie bramki przez Legię (100%) i Sporting (100%). Spodziewają się więc widowiska, w którym padnie co najmniej jedna bramka dla każdej z drużyn.

Co więcej? Tego można się dowiedzieć przeglądając poniższe zestawienie:
Typowania Klientów Fortuny przed meczem Legia-Sporting

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Piast - Legia: Starcie wicemistrza z mistrzem

Hitem 19. kolejki Ekstraklasy, obok derbów stolicy Małopolski, będzie z pewnością starcie obecnych drużyn wicemistrza i mistrza Polski, a więc Piasta Gliwice i Legii Warszawa. Goście, podbudowani zwycięstwem ze Sportingiem i awansem do 1/16 Ligi Europy, chcą konsekwentnie odrabiać straty do liderującej w tabeli Lechii Gdańsk. Miejsca na potknięcie, takie jak w spotkaniu z Wisłą Płock, nie ma. Jak typują ten mecz Klienci Fortuny? Mamy już blisko 10000 zakładów postawionych na ten mecz.