Robert Lewandowski będzie ojcem – obstaw płeć dziecka w Fortunie!

Wtorkowy wieczór z Ligą Mistrzów obfitował w kilka niespodziewanych wyników. Dla polskiej społeczności kibiców, obok pięknej urody bramki Roberta Lewandowskiego, którą napastnik Bayernu Monachium zdobył bezpośrednio z rzutu wolnego, zadziwiająca była tzw. „cieszynka” kapitana reprezentacji Polski po zdobyciu gola. Piłka włożona pod koszulkę meczową jasno wskazywała, że Robert Lewandowski ma zostać ojcem. Domysły zostały potwierdzone, a bukmacherzy Fortuny nie czekali z założonymi rękami. W ofercie dostępne są zakłady na płeć dziecka Lewandowskich!

Bukmacherzy Fortuny błyskawicznie wystawili kursy na tę specjalną okazję. Więcej można zarobić, jeśli obstawi się, że Anna Lewandowska urodzi dziewczynkę. Na ten moment kurs na to wydarzenie wynosi 2.05. Trochę mniej można wygrać stawiając na to, że pierwszym dzieckiem Lewandowskich będzie chłopczyk – 1.6.

Radzimy skorzystać z oferty jeśli macie przeczucie w tej sprawie! Przyjmowanie zakładów zakończy się już w najbliższy weekend!
Zakłady na płeć pierwszego dziecka Anny i Roberta Lewandowskich

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Batalia o udział w Lidze Europy – decydujące starcie!

Środowy wieczór może być dla kibiców Legii udanym zwieńczeniem interesującej przygody, jaką jest udział w fazie grupowej Ligi Mistrzów w obecnym sezonie. W 6. kolejce rozgrywek Legia Warszawa podejmie na swoim stadionie zespół Sportingu. Będzie to decydujący mecz w kontekście zajęcia trzeciego miejsca w grupie F, które uprawnia do udziału w 1/16 Ligi Europy, której to mecze rozegrane zostaną na wiosnę przyszłego roku. Jak obstawiają to spotkanie Klienci Fortuny? W której z drużyn widzą faworyta?