Legia - Wisła P. : Przewidywane zwycięstwo gospodarzy

W piątek rusza 18. kolejka Ekstraklasy. O godzinie 20.30 Legia Warszawa zmierzy się z Wisłą Płock. Klienci Fortuny widzą w drużynie z Warszawy wyraźnego faworyta tego spotkania. Nasi bukmacherzy tonują optymistyczne nastroje i nie skreślają nafciarzy. Spotkanie zapowiada się bardzo interesująco, a na ten mecz mamy zawarte już przeszło 11 tysięcy zakładów.

Bukmacherzy Fortuny w stonowany sposób pochodzą do piątkowej rywalizacji. Szansę na zwycięstwo podopiecznych Jacka Magiery oceniają na 68%. Prawdopodobieństwo remisu ich zdaniem wynosi 22%. Niespodzianką byłaby wygrana Wisły Płock, a na to zdarzenie nasi specjaliści dają 10% szans.

Lekko odmienne zdanie mają Klienci Fortuny, którzy poprzez swoje dotychczas zawarte zakłady jasno wskazują kto wygra piątkowe spotkanie. Z wszystkich zakładów 1x2 zawartych na ten mecz - 99% z nich to typ na zwycięstwo obecnego mistrza Polski. Tylko 1% widzi szansę na zwycięstwo płocczan, a nikt nie pokusił się by obstawić remis w tym spotkaniu.

Co interesujące, Ci Klienci, którzy zdecydowali się na zakłady typu handicap, też nie mają wątpliwości - w spotkaniu wygra Legia Warszawa i zrobi to zdecydowanie, wygrywając co najmniej dwoma bramkami przewagi (100% typów).

Co więcej? Tego można się dowiedzieć z poniższej tabeli:
Legia - Wisła P. : statystyki typowań Klientów Fortuny