Śląsk - Legia: Pojedynek z lekkim wskazaniem na gości!

Po szalonym spotkaniu w Dortmundzie, w którym Legia uległa Borussii w stosunku 8:4 w ramach 5. kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów, mistrzowie Polski wracają do ligowych zmagań. W najbliższą niedzielę jadą do Wrocławia, gdzie zmierzą się ze Śląskiem. Czy podopieczni Mariusza Rumaka będą w stanie zatrzymać rozpędzoną w Ekstraklasie Legię? Jak typują to spotkanie Klienci Fortuny?

Spośród wszystkich Klientów Fortuny obstawiających ten mecz w zakładach typu 1X2, 97% z nich przewiduje zwycięstwo Legii. Prawie co trzeci typujący stawia na remis (28%), a 21% widzi potencjalną niespodziankę w postaci wygranej Śląska.

W zakładach dotyczących bramek istnieje duże przekonanie, że Legia strzeli bramkę (100%) w tym meczi. Podobnie jest w przypadku zakładów na bramkę Śląska (100% typów na to, że gospodarze strzelą bramkę). Delikatnie mniejsze przekonanie dotyczy tych Klientów, którzy obstawiają granicę bramek 2,5. 99% z nich postawiło pieniądze na to, że padną w tym spotkaniu więcej niż 2 gole. Tylko 1% obstawiających wybiera typ na poniżej 2,5 bramki w meczu.

Co więcej? Poniżej pełna rozpiska:

Śląsk - Legia: Typowania Klientów i bukmacherów Fortuny

Legia - Wisła P. : Przewidywane zwycięstwo gospodarzy

W piątek rusza 18. kolejka Ekstraklasy. O godzinie 20.30 Legia Warszawa zmierzy się z Wisłą Płock. Klienci Fortuny widzą w drużynie z Warszawy wyraźnego faworyta tego spotkania. Nasi bukmacherzy tonują optymistyczne nastroje i nie skreślają nafciarzy. Spotkanie zapowiada się bardzo interesująco, a na ten mecz mamy zawarte już przeszło 11 tysięcy zakładów.