Śląsk - Legia: Pojedynek z lekkim wskazaniem na gości!

Po szalonym spotkaniu w Dortmundzie, w którym Legia uległa Borussii w stosunku 8:4 w ramach 5. kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów, mistrzowie Polski wracają do ligowych zmagań. W najbliższą niedzielę jadą do Wrocławia, gdzie zmierzą się ze Śląskiem. Czy podopieczni Mariusza Rumaka będą w stanie zatrzymać rozpędzoną w Ekstraklasie Legię? Jak typują to spotkanie Klienci Fortuny?

Spośród wszystkich Klientów Fortuny obstawiających ten mecz w zakładach typu 1X2, 97% z nich przewiduje zwycięstwo Legii. Prawie co trzeci typujący stawia na remis (28%), a 21% widzi potencjalną niespodziankę w postaci wygranej Śląska.

W zakładach dotyczących bramek istnieje duże przekonanie, że Legia strzeli bramkę (100%) w tym meczi. Podobnie jest w przypadku zakładów na bramkę Śląska (100% typów na to, że gospodarze strzelą bramkę). Delikatnie mniejsze przekonanie dotyczy tych Klientów, którzy obstawiają granicę bramek 2,5. 99% z nich postawiło pieniądze na to, że padną w tym spotkaniu więcej niż 2 gole. Tylko 1% obstawiających wybiera typ na poniżej 2,5 bramki w meczu.

Co więcej? Poniżej pełna rozpiska:

Śląsk - Legia: Typowania Klientów i bukmacherów Fortuny

Milion w Fortunie bliżej niż kiedykolwiek.

Czy w środę padnie rekordowa wygrana u legalnie działającego, polskiego bukmachera? Jeden z klientów Fortuny jest blisko zdobycia ponad miliona złotych. Wszystko zależy od wyniku trzech spotkań 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Korona-Legia: Do Kielc po szóste zwycięstwo z rzędu

Legia po 16. kolejkach wdrapała się na szczyt ligowej tabeli. W sobotę przed warszawianami wyjazd na trudny teren do Kielc. Korona prezentuje się w tym sezonie zaskakująco dobrze. Dość powiedzieć, że zawodnicy trenera Lettieri’ego po raz ostatni schodzili z boiska pokonani 15. września. Czy Legia ponownie wykaże się zabójczą skutecznością i wygra jedną bramką? Co na ten temat sądzą Klienci i bukmacherzy Fortuny?
Legia-Górnik: Hit w Ekstraklasie! Mistrz kontra lider.

Na takie wydarzenia czeka cała piłkarska Polska. Gdy lider mierzy się z drugą drużyną w tabeli wielkie emocje są gwarantowane. Legia wygrała cztery ostatnie mecze i jeśli zwycięży w niedzielnym spotkaniu po raz pierwszy w tym sezonie obejmie przodownictwo w Ekstraklasie. Nie będzie to łatwe zadanie, bo podopieczni Marcina Brosza zachwycają efektownymi zagraniami i wysoką skutecznością. Czy mistrz pokaże klasę i pokona beniaminka? Sprawdź typy Klientów i bukmacherów Fortuny.
Pogoń-Legia: Mistrzowie Polski pogrążą szczecinian?

W spotkaniu kończącym 15. kolejkę Lotto Ekstraklasy spotkają się zespoły będące na przeciwległych biegunach w ligowej tabeli. Legia po trzech kolejnych zwycięstwach znów jest w czołówce, a forma mistrzów Polski wydaję się rosnąć z każdym meczem. W Szczecinie wskutek słabych wyników drużyny pożegnano się z trenerem Maciejem Skorżą. Jak wpłynie to na postawę gospodarzy? Sprawdź jak typują ten mecz Klienci i bukmacherzy Fortuny?

Legia - Wisła P. : Przewidywane zwycięstwo gospodarzy

W piątek rusza 18. kolejka Ekstraklasy. O godzinie 20.30 Legia Warszawa zmierzy się z Wisłą Płock. Klienci Fortuny widzą w drużynie z Warszawy wyraźnego faworyta tego spotkania. Nasi bukmacherzy tonują optymistyczne nastroje i nie skreślają nafciarzy. Spotkanie zapowiada się bardzo interesująco, a na ten mecz mamy zawarte już przeszło 11 tysięcy zakładów.