Ekstraklasa: Jagiellonia - Legia. Jak typują Klienci Fortuny?

Ekstraklasa: Jagiellonia - Legia. Jak typują Klienci Fortuny?

Początek zmagań w 16. kolejce Ekstraklasy to m.in. spotkanie między Jagiellonią Białystok i Legią Warszawa. Obie drużyny spotkały się już na boisku w tym sezonie. Wówczas, na stadionie przy ul. Łazienkowskiej, padł remis 1:1. Jaki wynik osiągną podopieczni trenera Jacka Magiery na stadionie w Białymstoku? Poniżej przedstawiamy statystykę dotyczącą tego jak typują ten mecz Klienci Fortuny.

Legioniści zbudowani ostatnimi dobrymi rezultatami w lidze i europejskich pucharach chcą jak najszybciej odrobić stratę punktową, jaka dzieli ich do czołówki tabeli Ekstraklasy, m.in. do Jagiellonii, która obecnie zajmuje fotel lidera rozgrywek. Zwycięstwo w Białymstoku pozwoliłoby legionistom wyraźnie zmniejszyć przewagę "Jagi" nad drużyną z Warszawy, która obecnie wynosi 8 punktów.

Klienci Fortuny skłaniają się ku zwycięstwu Legii w tym meczu. W zakładach typu SOLO 53% Klientów postawiło na wygraną Legii, 42% na remis a tylko 5% z nich postawiło na zespół lidera Ekstraklasy. W przypadku wszystkich zakładów postawionych na ten mecz, wyraźnym faworytem jest Legia, której zwycięstwo obstawia 81%. Bukmacherzy Fortuny zapowiadają bardzo wyrównany pojedynek z delikatnym wskazaniem na Legię (42%).

Co ciekawe, żaden z Klientów Fortuny nie obstawił dotychczas, że Legia nie strzeli w tym meczu bramki. Wszyscy, którzy postanowili wybrać tego typu zakład, stawiają swoje pieniądze na to, że piłkarze Legii pokonają chociaż raz bramkarza Jagiellonii Mariana Kelemena.

Co więcej? Pełną rozpiskę przedstawiamy poniżej. Informacje na temat kursów można znaleźć na stronie efortuna.pl.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.